Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Super League: Αστέρας - Πανιώνιος την Τετάρτη στην Τρίπολη!

Super League: Αστέρας - Πανιώνιος την Τετάρτη στην Τρίπολη!
Εισιτήρια για την αναμέτρηση του ΑΣΤΕΡΑ με τον Πανιώνιο (23/09, 18:15), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου από τις 13:00 έως τις 18:15.


Σύμφωνα με τον ισχύοντα αθλητικό νόμο όλα τα εισιτήρια του αγώνα εκδίδονται βάσει του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου καθώς και του αριθμού Α.Μ.Κ.Α. τους. Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα πρέπει να φροντίζουν αρκετά έγκαιρα για την προμήθεια του, προς αποφυγή καθυστερήσεων στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Το εισιτήριο του αγώνα είναι ονομαστικό και δεν επιτρέπεται η μεταβίβαση του σε άλλο φίλαθλο. Η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο από τον αγοραστή του εισιτηρίου.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10€ σε όλες τις θύρες.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 16:15

Ώρα έναρξης αγώνα: 18:15.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...