Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Αστέρας κέρδισε τον Ολυμπιακό - Δείτε το βίντεο! (vd)

Ο Αστέρας κέρδισε τον Ολυμπιακό - Δείτε το βίντεο! (vd)
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κέρδισε με 1-0 στην Τρίπολη τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα Κ17 της Super League χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Απειρανθίτης στο 75ο λεπτό με κεφαλιά.

Στη φάση του γκολ, ο Νικολακόπουλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Αντζουλάς έκανε κεφαλιά-πάσα στον Απειρανθίτη, που με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σκαφιδά.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, με την εκτέλεση φάουλ του Τερεζίου στο 10ο λεπτό, που απέκρουσε ο Σκαφιδάς, στο 20’ με την κεφαλιά του Τερεζίου να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ, στο 33’ όταν το δυνατό σουτ του Τάκου και στο 90’ την κεφαλιά του Γεωργόπουλου απέκρουσε αντίστοιχα ο Σκαφιδάς.
Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός είχε σαν καλύτερη φάση το σουτ του Ξενιτίδη στο 70ο λεπτό, που απέκρουσε ο Τσιφτσής σε κόρνερ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Κουρτέσης (46’ Κανελλόπουλος), Μπινιώρης (72’ Αντζουλάς), Γ. Ζήσης, Χριστόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Νικολακόπουλος, Γλέζος, Τάκος (72’ Γεωργόπουλος), Ρούνης (58’ Απειρανθίτης), Τερεζίου (63’ Φωτόπουλος).
Ολυμπιακός: Σκαφιδάς, Τουλκερίδης, Μανωλάκης (80’ Τσιριγώτης), Παπαδογιωργάκης, Αγγελόπουλος (63’ Τσιντώνης), Γιανναράκης, Κοστανάσιος, Πέιος (53’ Χατζηιωαννίδης), Γκλεγκλές (53’ Νεοφυτίδης), Ξενιτίδης, Καμπέτσης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...