Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στοίχημα: Με κάλυψη η Αυστρία

Στοίχημα: Με κάλυψη η Αυστρία
Ημέρα προκριματικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και η σημερινή, με τις δύο προτάσεις του Betarades.gr να προέρχονται από τη συγκεκριμένη διοργάνωση.
Η πρώτη, από την αναμέτρηση του Μαυροβουνίου με την Αυστρία και η δεύτερη από τον αγώνα Σλοβενία – Λιθουανία. Στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να διαβάζετε τα previews όλων των αγώνων της ημέρας και να ενημερώνεστε για την εξέλιξη των αγώνων που σας ενδιαφέρουν στην κατηγορία: αποτελέσματα στοίχημα.

Προβάδισμα η Αυστρία

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την αναμέτρηση Μαυροβούνιο – Αυστρία, στην οποία θα πάμε με το «2 DNB» σε απόδοση 1.88 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Ένα μικρό ποδοσφαιρικό «θαύμα» ψάχνει το Μαυροβούνιο ώστε να διεκδικήσει την πρώτη συμμετοχή του σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Μπορεί να βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την τρίτη Σουηδία, ωστόσο θα χρειαστεί να πάρει τη νίκη κόντρα στις δύο καλύτερες ομάδες του 7ου ομίλου, τις Αυστρία (εντός έδρας) και Ρωσία (εκτός έδρας), ώστε να έχει πιθανότητες να αγωνιστεί στα μπαράζ της διοργάνωσης και ταυτόχρονα να χάσουν βαθμούς οι Σουηδοί, που αναμένεται να έχουν θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι σε Λιχτενστάιν και Μολδαβία.

Όντας αήττητη στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές (επτά νίκες, μία ισοπαλία) η Αυστρία πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης, καταλαμβάνοντας παράλληλα την πρώτη θέση του ομίλου. Στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε σημείωσε ισάριθμες νίκες. Στις πέντε από αυτές διατήρησε ανέπαφη την εστία της, ενώ στις τέσσερις σημειώθηκε το ίδιο σκορ (1-0). Στα ματς του Σεπτέμβρη, το συγκρότημα του Κόλερ επικράτησε της Μολδαβίας (1-0 εντός έδρας), ενώ κόντρα στη Σουηδία σημείωσε σπουδαία νίκη στη Σόλνα με 4-1. Έρχεται, λοιπόν, με φόρα, και μπορεί να πάρει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

«Άσσος» και λίγα γκολ στη Σλοβενία

Δεύτερη και τελευταία πρόταση, ο «Άσσος» σε συνδυασμό με το Under 3.5 γκολ στον αγώνα Σλοβενία –Λιθουανία, σε απόδοση 1.93. Πολύ ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση στη Λιουμπλιάνα ανάμεσα στη Σλοβενία και στη Λιθουανία, καθώς αμφότερες διατηρούν το βαθμολογικό κίνητρο για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε σαφώς πλεονεκτικότερη θέση και με ένα σημερινό τρίποντο "κλειδώνουν" σε μεγάλο βαθμό την 3η θέση του ομίλου, που οδηγεί στα μπαράζ. Την τελευταία αγωνιστική (12/10) φιλοξενούνται από το αδιάφορο Σαν Μαρίνο, στοιχείο που αυξάνει ακόμη περισσότερο την αισιοδοξία. Θεωρητικά η Σλοβενία έχει ελπίδες ακόμα και για απευθείας πρόκριση, όμως το πρόγραμμα των 2ων Ελβετών δε μοιάζει ικανό να τους... οδηγήσει σε γκέλες.

Οι Λιθουανοί, από την πλευρά τους, θέλουν να διεκπεραιώσουν σήμερα ένα... μεγάλο κόλπο, καθώς ενδεχόμενο διπλό θα τους κρατήσει ζωντανούς στη μάχη διεκδίκησης της 3ης θέσης μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Βέβαια, την προσεχή Δευτέρα θα φιλοξενήσουν την Αγγλία, η οποία είναι μεν αδιάφορη (έχει προκριθεί ήδη), όμως θεωρείται σίγουρο ότι θα ψάξει τη διατήρηση του απόλυτου. υμίζουμε ότι η "Lietuva" μπήκε δυνατά στα προκριματικά με τις νίκες επί των Σαν Μαρίνο (0-2) και Εσθονίας (1-0), όμως ακολούθησε ένα σερί πέντε κολλητών ηττών πριν το νικηφόρο 2-1 επί του Σαν Μαρίνο της 8ης Σεπτεμβρίου. Θεωρούμε,λοιπόν, ότι οι Σλοβένοι θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση και ταυτόχρονα δε θα σημειωθούν περισσότερα από 3.5 τέρματα, δεδομένης και της κρισιμότητας του αγώνα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...