Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αστέρας: Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Αστέρας: Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για το ματς με τον ΠΑΟΚ
Σύμφωνα με τον ισχύοντα νέο αθλητικό Νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνων εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.
Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα πρέπει να φροντίζουν αρκετά έγκαιρα για την προμήθεια του, προς αποφυγή καθυστερήσεων στα εκδοτήρια και τις θύρες του γηπέδου.
Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΟΚ, Κυριακή 1 Νοεμβρίου 15:00, θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) το Σάββατο 31 Οκτωβρίου από τις 9:00 έως τις 14:30.
Την ημέρα του αγώνα, εισιτήρια θα διατίθενται στα εκδοτήρια του γηπέδου "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ" από τις 10:30 έως και τις 15:00.
Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 20€ στη Θύρα 2 και 25€ στις θύρες 1 και 3.
Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας οι οποίοι έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1, ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων - πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.
Ώρα ανοίγματος θυρών: 13:00
Ώρα έναρξης αγώνα: 15:00

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...