Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με ήττα γυρίζει από την Πράγα ο Αστέρας ... (vd)

Με ήττα γυρίζει από την Πράγα ο Αστέρας ... (vd)
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ηττήθηκε 1-0 από την Sparta στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε με κεφαλιά ο Brabec στο 33ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Dockal.


Ο Αστέρας στάθηκε άτυχος, καθώς στο 4ο λεπτό το σουτ του Nico Fernandez από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Ο Αστέρας είχε καλές στιγμές ακόμα στο 19’ και στο 47’ με τις κεφαλιές των Γιάννου και Sankare αντίστοιχα να στέλνουν την μπάλα άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Mazza στο 68ο λεπτό.

Τέλος, στο 72’ το σουτ του Γιάννου απέκρουσε ο Bicik.

Από την πλευρά της, η Sparta είχε ευκαιρίες, αλλά στα σουτ των Fatai (7’), Dockal (16’ 22’), Krejci (20’) και στην κεφαλιά του Lafata (58’), ο Θεοδωρόπουλος ήταν σε ετοιμότητα και πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις για την εστία του.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Sparta: Bicik, Marecek, Hybs, Costa, Brabec, Vacha, Fatai (80’ Konate), Frydek (89’ Julis), Dockal (86’ Holek), Krejci, Lafata.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Θεοδωρόπουλος, Lluy, Γιαννούλης, Ζησόπουλος, Sankare, Iglesias (81’ Παντελιάδης), Mazza, Κουρμπέλης (66’ Δημούτσος), Γιάννου, Nico Fernandez, Φούντας (77’ Lanzarote).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...