Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με ανύπαρκτο πέναλτι ο Ολυμπιακός "ξεκλείδωσε" την άμυνα του Αστέρα (vd)

Με ανύπαρκτο πέναλτι ο Ολυμπιακός "ξεκλείδωσε" την άμυνα του Αστέρα (vd)

Ο Αστέρας ηττήθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" από τον Ολυμπιακό με 3-1 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League.

Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημείωσαν οι Φορτούνης (72’ 80’), Ιντέγιε (86’) για τον Ολυμπιακό, ενώ μείωσε ο Γιάννου στις καθυστερήσεις.

Στο 72’ ο Ολυμπιακός κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Φορτούνης και οκτώ λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα του. Το 3-0 έγινε στο 86ο λεπτό με σουτ του Ιντέγιε.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις, όταν το πέναλτι του Γιάννου απέκρουσε ο Ρομπέρτο, αλλά στη συνέχεια της φάσης ο επιθετικός του Αστέρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (46’ Φούστερ), Φορτούνης, Σεμπά (62’ Ερνάνι), Ντουρμάζ, Ιντέγε.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπαντής, Lluy, Παντελιάδης, Sankare, Goian, Iglesias (71’ Hamdani), Mazza (78’ Γιάννου), Κουρμπέλης, Παπαδόπουλος, Nico Fernandez (66’ Φούντας), Lanzarote.










Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...