Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Περαστικά Λάζαρε»

«Περαστικά Λάζαρε»

Ο πρόσφατος τραυματισμός του Λάζαρου Βελισσάρη στο γόνατο, η χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε και ευτυχώς για τον ίδιο πήγε καλά και φυσικά η αποθεραπεία του που έχει σταδιακά ξεκινήσει, μπορεί να αφήνουν εκτός αγωνιστικής δράσης και γηπέδου τον νεαρό ταλαντούχο παίκτη του Παναρκαδικού, ωστόσο δεν ξεχνιέται από κανένα μέλος της «οικογένειας» του Παναρκαδικού! Αυτό έχει αποδειχθεί το προηγούμενο διάστημα από την στήριξη που είχε και έχει ο άτυχος παίκτης από όλη την ομάδα του «τριφυλλιού»!

Το απόγευμα της Κυριακής στο εντός έδρας ματς επί του ΠΑΟ Λουτρακίου οι παίκτες του Παναρκαδικού εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με μπλε μπλουζάκια τα οποία έγγραφαν ένα μήνυμα με δύο λέξεις! «ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΛΑΖΑΡΕ»! Μέσα σε μόλις δύο λέξεις όλοι οι παίκτες και άνθρωποι του Παναρκαδικού πέρα από τη συμπαράσταση στο μέλος της ομάδας τους, αποδεικνύουν ότι και φέτος ο Παναρκαδικός είναι «οικογένεια»! Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο από τον επαγγελματισμό και τη δουλειά που γίνεται καθημερινά στον αγωνιστικό χώρο. Συνήθως σημαντικό ρόλο παίζει και ο άνθρωπος! Και οι παίκτες του Παναρκαδικού αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία ότι εκτός από εξαίρετοι ποδοσφαιριστές αποτελούν και πολύ καλοί χαρακτήρες εκτός αγωνιστικού χώρου!

Με μπλε μπλουζάκια και μήνυμα 'ΛΑΖΑΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ' οι παίκτες του Παναρκαδικού και επίσημα έδειξαν τη στήριξή τους στον Λάζαρο Βελισσάρη!
Σίγουρα μ' αυτή την συμπαράσταση και το γεγονός ότι οι πάντες περιμένουν τον Λάζαρο Βελισσάρη να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, η αποθεραπεία του φαίνεται να γίνεται... συντομότερη!

Πηγή - contraepithesi.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...