Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Τρελάθηκε" ο Γεωργούντζος με την ήττα της Καλαμάτας! (vd)

"Τρελάθηκε" ο Γεωργούντζος με την ήττα της Καλαμάτας! (vd)

Καλαματιανός δημοσιογράφος, ο οποίος θυμίζει τον θρυλικό Γιάννη Μπακογιανόπουλο που έκανε κριτική κινηματογράφου στην ΕΡΤ, με την ηρεμία που αντιμετωπίζει τα γεγονότα και ασκεί την κριτική του, έχασε τη ψυχραιμία του και ξέσπασε κατά πάντων για την αγαπημένη του «Μαύρη Θύελλα».

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος δεν κάνει την τηλεοπτική εκπομπή μέσα από την οποία έγινε διάσημος για τον εμπεριστατωμένο λόγο του, αλλά είχε την ευκαιρία να καθηλώσει τα πλήθη ως καλεσμένος στον σταθμό Best και την εκπομπή του Γιάννη Μπούρα.

Με δυσκολία ο τελευταίος και ο έτερος καλεσμένος, προσπαθούσαν να κρατήσουν τα γέλια τους όταν ο Σωτήρης Γεωργούντζος ένιωθε να τον πνίγει το δίκαιο του. Και τι δεν είπε για τον προπονητή της Καλαμάτας, Λεωνίδα Μπίλη. Από το να τον ρίξουν στα σκυλόψαρα, μέχρι και τον Σόμερ έμπλεξε από της «αγάπης τη μαχαιριά». Από ότι η θέση που του έδωσαν στον πάγκο της «Μαύρης Θύελλας» είναι σαν του έδιναν εκείνου εκπομπή στο CCN Turk και πολλά άλλα.

Ο Γεωργούντζος, που είχε καιρό να τα πει, ήταν χείμαρρος μετά την ήττα της Καλαμάτας από τον Α.Ο.Λεβάντε (και όχι βέβαια την ισπανική Λεβάντε όπως διευκρίνισε και ο Καλαματιανός δημοσιογραφικός σταρ) που δεν είχε βαθμό και μετρούσε 3-18 γκολ. Το sdna.gr έκοψε σε τρία μέρη τα καλύτερα αποσπάσματα από το ρεσιτάλ του Γεωργούντζου και με τη βοήθεια του «Κοπτοράπτη», που έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στα λεγόμενα του δημοσιογράφου, σας τα παρουσιάζει.

Πρώτο μέρος: Μαχαιράδο, Μαχαιρούλα της αγάπης μαχαιριά, λέει ο Γεωργούντζος ο οποίος από τη σύγχυση μπέρδεψε μέχρι και την ηλικία του! Η προτροπή του στο τέλος, ποδοσφαιρικά πάντα όπως είπε δεκάδες φορές σε μια κουβέντα που μπέρδεψε και τους τηλεθεατές, είναι όλα τα λεφτά.


Δεύτερο μέρος: Η οργή του Γεωργούντζου κτυπάει κόκκινο αλλά κρατιέται και δεν χαρακτηρίζει τελικά τον προπονητή της Καλαμάτας όπως του έρχεται στο μυαλό. Το λέει τρεις φορές με έναν δεν μπροστά γιατί κρατιέται. Αλλά η αλήθεια είναι πως είναι ασυγκράτητος…

Τρίτο μέρος: Ο Καλαματιανός δημοσιογράφος απαλλάσσει τον προπονητή της «Μαύρης Θύελλας» από την ευθύνη για την παρουσία του στον πάγκο με μια αντρίκεια παραδοχή.

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...