Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νίκη με ... ανατροπή για τον Αστέρα - Δείτε τα γκολ! (vd)

Νίκη με ... ανατροπή για τον Αστέρα - Δείτε τα γκολ! (vd)
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι του Μανούσου (41') και με ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο έφτασε στη νίκη με 3-1 και σκόρερ τους Iglesias (52', 61') και Γιάννου (57').

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπορεί να είχε υπεροχή σε όλες τις γραμμές και καλύτερες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο με αποκορύφωμα το πλασέ του Nico Fernandez στο 31' που κρέμασε τον Δαύκο αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, όμως η Καλλονή ήταν αυτή που προηγήθηκε με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μανούσος στο 41'.

Νωρίτερα, ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε με δύο καλές εκτελέσεις φάουλ του Stanisavljevic (19', 26') αλλά και σε σέντρες των Παντελιάδη και Lluy με τους αμυντικούς της Καλλονής να διώχνουν σε κόρνερ.

Η ομάδα μας μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο για να πετύχει την ανατροπή και με γκολ του Iglesias έκανε το 1-1 στο 52'. Ο Αργεντινός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά έπειτα από ασίστ του Bertoglio. To 2-1 σημείωσε o Απόστολος Γιάννου στο 57' με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή πετυχαίνοντας το 13ο τέρμα του στη φετινή Super League.

Η κυριαρχία του ΑΣΤΕΡΑ συνεχίστηκε με τον Iglesias να διαμορφώνει το τελικό 3-1 με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή στο 61'. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες. Για την Καλλονή αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Ellacopoulos στο 66', ενώ για τον ΑΣΤΕΡΑ ο Ζησόπουλος στις καθυστερήσεις.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπαντής, Lluy, Goian, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Iglesias (Tormena 83'), Stanisavljevic (Mazza 58'), Nico Fernandez (Bertoglio 46'), Γιάννου

Καλλονή: Δαύκος, Σπυρόπουλος, Βάλιος, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Ellacopoulos, Καλτσάς, Γεωργίου, Ooko Paul Were, Μανούσος, Marcovic

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

967

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...