Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα στατιστικά του Αστέρα κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής

Τα στατιστικά του Αστέρα κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής
Διαβάστε τους αριθμούς και τα στατιστικά μετά τον αγώνα της ομάδας του Αστέρα, κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής (3-1) για την 18η αγωνιστική της Super League.
#13γκολ για τον Απόστολο Γιάννου στη φετινή Super League. Ο επιθετικός του ΑΣΤΕΡΑ σκόραρε κόντρα στην Καλλονή, έκανε το 2-1 και βρίσκεται στην κορυφή του σχετικού πίνακα.
#2Ο Απόστολος Γιάννου χρειάζεται 2.4 προσπάθειες για να πετύχει ένα γκολ και βρίσκεται στην 2η θέση της συγκεκριμένης κατηγορίας πίσω από τον Στέφανο Αθανασιάδη του ΠΑΟΚ με 2.3.
#2τέρματα πέτυχε κόντρα στην Καλλονή ο Matias Iglesias και έφτασε τα 3 τη φετινή σεζόν με την φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ σε 16 συμμετοχές.
#2Είναι η δεύτερη φορά που πετυχαίνει δύο γκολ σε έναν αγώνα ο Matias Iglesias στο πρωτάθλημα της Super League. Η πρώτη ήταν με τη φανέλα του Ατρόμητου στις 14/12/2013 όταν είχε σημειώσει τα τέρματα της νίκης στην έδρα του Παναθηναϊκού με τελικό σκορ 1-2. 
#1Από μία ασίστ μοιράστηκαν στον αγώνα με την Καλλονή οι Bertoglio και Stanisavljevic.
#5Στην πρώτη πεντάδα της Super League στην κατηγορία των αποκρούσεων μπήκε ο Γιώργος Μπαντής με 47.
#24τέρματα έχει σημειώσει στο πρωτάθλημα ο ΑΣΤΕΡΑΣ και έχει την 5η καλύτερη επίθεση πίσω από Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.
#2Ο ΑΣΤΕΡΑΣ με 208 τελικές προσπάθειες βρίσκεται στη 2η θέση της συγκεκριμένης κατηγορίας πίσω από τον Ολυμπιακό.
#99συμμετοχές συμπλήρωσε ο Braian Lluy με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ και βρίσκεται στην 9η θέση του ΤΟP-10. Ο Αργεντινός μπακ κυνηγά τον Σάββα Τσαμπούρη που έχει 101.
#27χρονών, 6 μηνών και 29 ημερών ήταν ο μέσος όρος της ηλικίας των ποδοσφαιριστών του ΑΣΤΕΡΑ που έπαιξαν κόντρα στην Καλλονή με τον αντίπαλο να έχει μόλις 9 ημέρες λιγότερες!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...