Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καμία διοργάνωση στο ΔΑΚ την ημέρα του αγώνα «Αρκαδικός – Ολυμπιακός»

Καμία διοργάνωση στο ΔΑΚ την ημέρα του αγώνα «Αρκαδικός – Ολυμπιακός»
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης γνωστοποιεί ότι σύμφωνα με την 1/2016 Απόφαση της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Πελοποννήσου – Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας σχετικά με τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης για την 13η αγωνιστική μεταξύ του ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΚΑΕ ενάντια τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ BASKETLEAGUE 2015-2016 που θα διεξαχθεί την Κυριακή 31-1-2016 στις 5:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Κλειστό Μπάσκετ) Δήμου Τρίπολης.
α) Κατά τις ημέρες διεξαγωγής αγώνων καλαθοσφαίρισης της ομάδας της ΚΑΕ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ, στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γυμναστηρίου Τρίπολης (κολυμβητήριο-τένις-ποδόσφαιρο) δεν θα πραγματοποιείται καμία αθλητική διοργάνωση και καμία προπόνηση στις αναφερόμενες εγκαταστάσεις.
β) Η κεντρική είσοδος, ή η είσοδος που ευρίσκεται πλησίον του κολυμβητηρίου και η είσοδος του ποδοσφαίρου θα πρέπει να παραμένουν κλειστές δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και μέχρι το τέλος αυτού.
Οι παραβάτες της απόφασης αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις της παράγρ. 7 του άρθρου 41Γ,των πραγρ.3 & 9 του άρθρου 41Δ και του άρθρου 41Ζ του Ν.2725/1999,όπως αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ
ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
​​​​​ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ι. ΚΑΡΑΛΗΣ

1 σχόλιο

  • α/α
    α/α Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 21:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί δραματοποιείται ένας αγώνας, με γνωστό εκ των προτέρων, το αποτέλεσμα ;;; Μήπως υπάρχει υπερβολή μή αναγκαία ;;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...