Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι αντιδράσεις των φίλων του Αστέρα για το «διαζύγιο» με τον Βεργέτη!

Οι αντιδράσεις των φίλων του Αστέρα για το «διαζύγιο» με τον Βεργέτη!
Στο άκουσμα της λύσης της συνεργασίας του Αστέρα με τον Στάικο Βεργέτη, υπήρξαν οι πρώτες αντιδράσεις από τον κόσμο της ομάδας.

Στο post που έγινε στο facebook, υπήρξαν αρκετοί που εκφράστηκαν για την εξέλιξη αυτή και η αλήθεια είναι ότι σχεδόν όλοι μίλησαν θετικά για τον Βεργέτη.
Δείτε μερικές από τις απόψεις που εκφράστηκαν …

«ΣΤΑΙΚΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΈΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΙΘΑΡΆΚΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ ΑΣΤΈΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΆΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.»

«Ένας σοβαρός άνθρωπος που είναι ένας από τους πιο πιστούς στρατιώτες της ομάδας από σήμερα δεν θα είναι ο προπονητής της ομάδας μας
Ένας κύριος με κ κεφαλαίο που μεγάλωσε μαζί με την ομάδα και ο ίδιος
Σε ένα τέλος πρέπει να κρατάς τα θετικά και να συνεχίζεις
Είτε μας αρέσει είτε όχι δύο χρονιές που η ομάδα μπήκε σε ομίλους του europa league αυτός ήταν προπονητής
Ευχαριστούμε για όλα
ΥΓ. Προσέξτε εσείς οι γνωστές του ποδοσφαίρου ότι από εδώ και πέρα όταν δεν κερδίζει η ομάδα δεν θα μπορείτε να λέτε ότι φταίει ο Βεργέτης. Πρέπει να βρείτε άλλον για εύκολο θύμα»

«Με αυτόν τον προπονητή κάναμε την Τρίπολη γνωστή σε όλη την Ευρώπη, όμως όλα τα πράγματα κάποτε κάνουν τον κύκλο τους... Ευχαριστούμε και ελπίζουμε ο νέος προπονητής να φτιάξει μια ομάδα που θα τα δίνει ολα μέχρι το 90 και οχι να συνεχιστεί η φετινή συμπεριφορά»

«Ο μόνος που δεν φταίει είναι ο Στάικος αυτά συμβαίνουν προκειμένου να ταρακουνηθούν όλοι σε μια ομάδα. Βέβαια το λάθος του Στάικου ήταν πως τον Αστέρα τον είχε πάνω και από το προσωπικό του συμφέρον.... Όσο για αυτούς που τα ξέρουν όλα και τον έβριζαν ας γεμίσουν την Κυριακή το γήπεδο.... Γενηθήτω το θέλημα τους.... οι πιστοί και "άσχετοι" 1500 εκει θα είμαστε...»

«ΣΤΑΪΚΕ, μακάρι όλους τους ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου να τους διέκρινε το ΗΘΟΣ, η ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ, ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ αλλά και η αληθινή αγάπη γι΄αυτό που υπηρετούν, όπως εσένα. Συγχαρητήρια τέλος και στους ιδιοκτήτες του Αστέρα που σε εμπιστεύτηκαν και χάρη σε τέτοιου είδους επιλογές έκαναν όλα αυτά τα χρόνια τον Αστέρα Τρίπολης να ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα μέσα στη σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.Ο Αστέρας πλέον,κάτι που αναγνωρίζει και η πλειοψηφία των ελλήνων φιλάθλων,δεν έχει ταβάνι στους στόχους του αφενός και αφετέρου δίκαια πρεσβεύει το νέο και το υγιές στο χώρο του δύσμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου.»

«Σειρα να φύγουν και οι παίκτες τωρα!!!!Εχω παίχτες??Παω ψηλά. ΔΕΝ εχω παίχτες. Ο Σταικος ήταν ο τελευταίος που φταίει αν πάρει κάποιος τη λογική. Οι παίχτες κάνουν τον προπονητή αν θα ανταποκριθουν στο πλανο του τοτε ολα καλά. ....»

«Ενας προπονητης εχει κ τα πανω κ τα κατω του.δεν πρεπει να ξεχναμε ομως τι εχει προσφερει. Εαν οι παιχτες που φερνει η ηγεσια δεν ειναι απλα παιχτες, βρισκουμε το ευκολο θυμα. Εαν την ομαδα οπως την εχει κανει η ηγεσια εχει φτασει να μας λενε παραρτημα του ολυμπιακου, δεν φταιει ο προπονητης.απλα ντροπη στην ηγεσια, και..ξεχνανε ευκολα...δυστυχως.ελπιζω ο επομενος να ειναι ανταξιος του Σταικου.»

«Τώρα θα μάθει μπάλα ο Ιγκλέσιας,ο Θεοδωρόπουλος θα γίνει Νόιερ και θα φυτρώσουν και τρεις επιθετικοί στο βοηθητικό.....»

«Ξενερώνετε τους οπαδούς για να παίρνει πρωταθλήματα και κύπελλα ο γαύρος. Δεν ζήτησε κανείς να επιρρίψετε ευθύνες και δη σε έναν άνθρωπο που προσέφερε τόσα σ αυτή την ομάδα ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ. Ξέρουμε τι εστί ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε ανίδεοι. Σταματήστε να είστε παράρτημα. Στάικε ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που ανέβασες τόσο ψηλά την ομάδα ΜΑΣ.

Υ.Γ: Γ@@ώ το χοντρό και τα πλοία του!!!»

«Ευχαριστούμε τον Βεργέτη αλλα δεν μπορούσε να παει πιο πανω. Περιμένουμε και ελπίζοντας σε ενα μεγάλο μπαμ στον προπονητή βάζοντας πειθαρχία και τους παίκτες στην θέση τους.»

«Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ???????? ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..........»

«Δυστυχώς την πλήρωσε ο άνθρωπος που έφταιγε λιγότερο για την κακή κατάσταση της ομάδας.....»

«καιρος ηταν ..........ο προπονητης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ......»

«Καλή συνέχεια Στάικο! Αν και δεν έφταιγες εσύ για την κατάσταση της ομάδας όπου είναι τώρα...»

«Οχι κραξιμο...σε ευχαριστουμε για ολα και συνεχιζουμε..παντα θα μεινεις στην ιστορια του ΑΣΤΕΡΑ μας»

«Συγχαρητήρια για όλα αυτά που έκανες για/με την ομάδα!!»

«με τους αχριστους πηγαμαι να πεσουμε στη β εθνικη»

«ειχαμε προπονητη τωρα πιο μπαζο θα παρετε»

#asterastripolisfc

Δημοσιεύτηκε από Asteras Tripolis F.C. στις Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

1 σχόλιο

  • Άκης Χουζούρης
    Άκης Χουζούρης Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 08:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν κρίνουμε έναν προπονητή, έναν άνθρωπο, από ένα αποτέλεσμα. Τι θα γίνει μ' αυτό το πράγμα; Γιατί δεν αφήνετε να ολοκληρώσει το έργο του κάποιος που ας μη τι άλλο φαίνεται σοβαρός, οργανωμένος και προπάντων δίκαιος; Κρίμα για τη διοίκηση της ομάδας μας...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...