Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χρειάστηκε (πάλι) τη διαιτησία για να μην χάσει ο Ολυμπιακός από τον Αστέρα! (vd)

Χρειάστηκε (πάλι) τη διαιτησία για να μην χάσει ο Ολυμπιακός από τον Αστέρα! (vd)
Αν και το παιχνίδι δεν είχε ενδιαφέρον, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει με 5-0 το πρώτο ματς, στο στάδιο "Καραϊσκάκης", τελικά χρειάστηκε να βάλει το ... χεράκι της η διαιτησία για να μην χάσουν οι πρωταθλητές.
Με το σκορ να είναι 1-0, υπέρ του Αστέρα, ο βοηθός στο 43' ακύρωσε λανθασμένα το 2-0 για οφσάιντ.
Δείτε το βίντεο στο 3.00 λεπτό.

7 σχόλια

  • χ.ζ
    χ.ζ Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 11:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Βάζετε τη γραμμή στο οφ σαιτ πρίν ακόμα φύγει η μπάλα από την κεφαλιά πάσα. Εάν την βάλετε κανονικά θα δείτε ότι σίγουρα είναι οφ σαιτ.

  • Γιώργος
    Γιώργος Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 09:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Πάνο!! Ότι και να πεις για το κύπελλο έχει δίκιο... Εκεί ήμουν και τα είδα!!! Όμως θέλω να παραδεχτείς και εσύ οτι η προκατάληψη που υπάρχει όταν παίζει ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη είναι εκτός λογικής... Στο κύπελλο καλώς ή κακώς έγινε δεν αλλάζει αλλά δεν σημαίνει οτι κάθε διαιτητής που σφυρίζει μάτς Αστέρας-Ολυμπιακός είναι πουλημένος.... Έχω δίκιο?? όταν ο Αστέρας μπορούσε να νικήσει το έκανε!!!!

  • Πάνος
    Πάνος Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί δεν απαντάς για το κύπελλο Γιώργο; Για σας το κύπελλο είναι ένα ακόμη στην τροπαιοθήκη. Για μας είναι το παν. Γιατί μου το στερείς με αισχρό τρόπο; Γιατί; Ε; Σας σιχαθήκαμε όλοι εμείς οι υγιείς φίλαθλοι. Στέρησε το από την ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ τον ΠΑΟ αλ΄λά όχι απο εμένα. Γιατί θυμάσαι τί έγινε ε; Ή μήπως όχι; Εάν δεν θυμάσαι να θυμηθείς.

  • Γιώργος
    Γιώργος Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016 17:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ ρε μεγάλε που μηλάς για 7 χρόνια φαγούρα πες μας τι ομάδα είσαι.. γιατί Αστέρας δεν είσαι σίγουρα!!!!!! ή ανήκεις στους δήθεν οργανομένους του Αστέρα που το μόνο που κάνουν είναι να βρίζουν συνεχώς λες και μόνο αυτό πρέπει να κάνουν χωρίς να σέβονται τίποτα??? Άσε ρε μεγάλε!!!! Πάρτο χαμπάρι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήταν, είναι και θα είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας!!!!

  • τρρρ
    τρρρ Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016 16:01 Σύνδεσμος σχολίου

    7 χρόνια φαγούρας έχεις και όχι διαρκείας του Αστέρα !! Πεντακάθαρο γκόλ του ΑΣΤΕΡΑ ακυρώθηκε από τους διαιτητές σας , όπως συνήθως, ανύπαρκτα οφσάιντ δόθηκαν σε παίκτες του Αστέρα, όπως συνήθως , όλα τα φάουλ ήσαν υπέρ των γαύρων , όπως συνήθως , ε να μην είμαστε και αχάριστοι ! Κατά τα άλλα καλά ε ;;;; Και με το κλεμμένο κύπελλο πάλι ήσαν όλα καλά ε παληκάρι ;;; Οταν το αποφασίσει ο χοντρός και η ελεγχόμενη ΚΕΔ , τότε θα χάσει ο ΟΣΦΠ ! Δεν πας να κάνεις καμιά άλλη δουλειά ρε φίλε !

  • test_123
    test_123 Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016 11:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκτός του γεγονότος ότι ξεφτιλίσατε το "Αρκαδικό Ιδεώδες"....με αμύθητες βρισιές σε όλη τη διάρκεια του ματς που δυστυχώς για όσους έβλεπαν το ματς χωρίς περιγραφή ακούγονταν ξεκάθαρα., παρουσιάζετε κ τα "άσπρα" -"μαυρα". Το σώμα του Γιάννου είναι πιο μπροστά κ δυστυχώς για σας μετράει και το σώμα κ όχι μόνο το παπούτσι. Γιατί δεν κάνετε τον κόπο να μας πείτε για το πέναλντι που κάνει ο Ιγκλέσιας στο 80' και σας χαρίζεται? Ή για το τετ-α-τετ που βγαίνει ο Γιάννου, το οποίο είναι οφσάιντ. Φαντάζομαι ότι οι φωνές στο τραυματισμό του Φουστέρ που έλεγαν "στο νοσοκομείο να καταλήξεις ρε @δερφ@ρ@" κ τα βρισίδια άνευ'προηγουμένου στο 18χρονο Τσιμίκα είναι η κληρονομία που θα μας αφήσετε αν γίνεται πολιτιστική πρωτεύουσα....

  • Γιώργος
    Γιώργος Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016 09:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακούμε (συγνώμη κιόλας) βλακείες συνέχεια.... Μια ζωή όταν παίζει ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη πάντα μα πάντα φταίνε οι διαιτητές? Αν είναι δυνατόν..... για ένα λάθος οφσαϊντ να λέτε για διαιτησία??? Σταματήστε επιτέλους και καταλάβετε οτι ο φετινός Ολυμπιακός ΔΕΝ έχει αντίπαλο στην Ελλάδα... είτε παίζει με την πρώτη, είτε με την δεύτερη ομάδα..... 7 χρόνια έχω διαρκείας στον Αστέρα και μόνο με τον Ολυμπιάκο υπάρχει προκατάληψη για διαιτησία.... Αν είναι δυνατόν!!!! Σταματήστε!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...