Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τοπικό ποδόσφαιρο: «Στραβοπάτησε» η Δόξα – Όλα τα αποτελέσματα του Σαββάτου!

Τοπικό ποδόσφαιρο: «Στραβοπάτησε» η Δόξα – Όλα τα αποτελέσματα του Σαββάτου!
Δεν μπόρεσε να φύγει με τη νίκη η Δόξα Μεγαλόπολης, από την έδρα της Τεγέας και έμεινε δύο πόντους πίσω από τον Πανθυρεατικό.
Αναλυτικά ..
 
Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
(17η αγωνιστική)
ΦΑΛΑΙΣΙΑ - ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 0-3 α.α.
ΤΕΓΕΑ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 1-1
ΑΠΟΛΛΩΝ - ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ 2-0
 
Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1ος ΟΜΙΛΟΣ
(13η αγωνιστική)
ΕΛΠΙΔΑ - ΑΡΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-1
 
Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2ος ΟΜΙΛΟΣ
(13η αγωνιστική)
ΠΑΡΝΩΝ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ 0-3 α.α.
ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ 7-3
Α.Ε. ΜΑΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ 0-1
 
Οπως και... πέρσι για τη Δόξα που φαίνεται πως απέναντι στην Τεγέα έχει βρει τον κακό της δαίμονα. Η ομάδα της Μεγαλόπολης στραβοπάτησε εκτός έδρας και μετά την ισοπαλία με την Τεγέα (1-1) μένει δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή, στην οποία φιγουράρει μόνος πρώτος ο Πανθυρεατικός (νίκη άνευ αγώνος τη Φαλαισία). Το σκορ άνοιξε στο 24′ ο Τσαλγιζτόπουλος, αλλά στι 44′ ο Νάνο έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για τη νίκη, πίεσαν, δημιούργησαν φάσεις, έχοντας μάλιστα και 2 δοκάρια, αλλά στο τέλος δεν απέφυγε την ισοπαλία.
Με δύο γκολ των Λάλα στο 12′ και Ζάβου στο 75′ με πέναλτι ο Απόλλωνας πήρε μια πολύτιμη νίκη με 2-0 με το Νικηταρά, στον Τυρό.
Ανετη εξελίχθηκε τελικά η επικράτηση του Ερμή με σκορ 7-3. Ο Ερμής προηγήθηκε γρήγορα με 2-0, ενώ η ομάδα του Ξηροπηγάδου κατάφερε να μειώσει ακόμα και σε 3-2. Από εκεί και πέρα ο Ερμής φούλαρε τις μηχανές για να φθάσει στο τελικό 7-3. Τα γκολ για τον Ερμή οι Πολυμενάκος (3)|, ιατρίδης (2), Ζαχαρόπουλος και Διαμαντάκος, ενώ για τη Φορτούνα σκόραραν οι Μαυριάς, Δήμος Μουτζούρης και Ν. Τακλής. Από το 30′ η ομάδα του Ξηροπηγάδου αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γ. Λυτρίβη.
Αγχωτική αλλά εξιαρετικά σημαντική νίκη πέτυχε ο Ηρακλής στο Λεωνίδιο, με ο-1 επί του Μαρίου. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Ρεντούλης με πέναλτι στο 47′.
Πηγή – astrosnews.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...