Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αν και καλύτερη, έχασε η γυναικεία ομάδα του Άρη Τρίπολης...

Αν και καλύτερη, έχασε η γυναικεία ομάδα του Άρη Τρίπολης...
H Γυναικεία ομάδα του Άρη Τρίπολης ηττήθηκε από τις πρωτοπόρες του ομίλου Αβαντίδες Χαλκίδας,με σκορ 0-4,την Κυριακή(7/2).Η εικόνα όμως των Αρειανών σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μαζί τους ήταν σαφώς καλύτερη.
Σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο τα κορίτσια κατάφεραν να κλείσουν πολύ καλά τους χώρους του γηπέδου,δυσκολεύοντας σημαντικά το έργο των Αβαντίδων,χωρίς να τις αφήσουν να παίξουν το ποδόσφαιρο που επιθυμούσαν. Το ημίχρονο έληξε 0-1,όπου το γκολ προήλθε από στημένη φάση.
Στο δεύτερο μισό του αγώνα, τα κορίτσια συνέχισαν να παλεύουν σκληρά με ότι δυνάμεις τους είχαν απομείνει,αλλά δεν κατάφεραν να σταματήσουν την καλά προπονημένη και έμπειρη Χαλκίδα.Να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα μας είχε βασικές απουσίες(Β.Λαζανά,Γ.Λαζανά,Κυριάκου,Τσιώρου),αλλά τα μικρά ταλέντα της ομάδας μας τις αντικατέστησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Παρ'όλα αυτά,τα παιχνίδια με τέτοιες ομάδες αποτελούν πολύτιμες εμπειρίες για τον Άρη.
Οι Αβαντίδες Χαλκίδας είναι μία ομάδα που αξίζει την πρωτιά του ομίλου και την άνοδο της στην Ά Εθνική Κατηγορία Γυναικών,γιατί είναι μία ομάδα με ήθος,πράγμα το οποίο  αποδείχθηκε και στο χθεσινό παιχνίδι.Ο επόμενος αγώνας για την ομάδα μας είναι προγραμματισμένος με τον Πανηλειακό(28/2),εκτός έδρας.
Λαμπρινή Γεωργακοπούλου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...