Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καστρίτης:«Η κατάσταση έχει αλλάξει και θα το δείτε»

Καστρίτης:«Η κατάσταση έχει αλλάξει και θα το δείτε»
Γιάννης Καστρίτης:«Συγχαρητήρια στον coach Σκουρτόπουλο και στην ομάδα του Ρεθύμνου. Νομίζω από την εικόνα του παιχνιδιού και την τελική έκβαση του σκορ η νίκη τους κρίνεται δικαιότατη σε αντίθεση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου θέλαμε περισσότερο να κερδίσουμε και τα καταφέραμε σήμερα μπορώ να πω ότι με βάση αυτά που παρουσιάστηκαν στο παρκέ συνέβη το αντίθετο.


Δεν θέλω να πω ότι δεν ήμασταν έτοιμοι η ότι  δεν θέλαμε να κερδίσουμε το ακριβώς αντίθετο. Προερχόμαστε από δύσκολες ήττες και παιδιά έχουν να διαχειριστούν το πολύ δύσκολο ψυχολογικό κομμάτι και καθημερινά προσπαθούν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να ξεπερνούν τις δυσκολίες ούτος ώστε να βάλουν και πάλι την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Σε κάθε περίπτωση σήμερα προσπάθησαν να το κάνουν αυτό και πραγματικά έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν δυστυχώς όμως υπάρχουν στοιχεία που είναι αποτρεπτικοί παράγοντες είτε από την πολύ μας διάθεση, είτε από έλλειψη καθαρού μυαλού και συγκέντρωσης έχοντας ενδεικτικά στα πρώτα 12 λεπτά 8 με 9 λάθη. Νομίζω ότι αυτό κόντρα σε μία ομάδα όπως το Ρέθυμνο που αρέσκεται να τρέχει και τιμωρεί το κάθε λάθος κάτι τέτοιο ήταν καταδικαστικό γιατί απέκτησαν μία μεγάλη διαφορά διότι αφενός έδωσε στο Ρέθυμνο ψυχολογία σουτάροντας εκπληκτικά με ποσοστά περίπου 60% στα τρίποντα  και αφετέρου για εμάς αποτέλεσε ένα ακόμα βαρίδι στην κακή ψυχολογία που διαμορφώνουμε στην διάρκεια των παιχνιδιών.

Θέλω να το πω και δημόσια πως αμέσως μετά το τέλος του αγώνα δώσαμε συγχαρητήρια στα παιδιά. Η κατάσταση έχει αλλάξει η ψυχολογία έχει αλλάξει και πολύ σύντομα θα το δούμε και εντός των ‘’τειχών’’ στα επόμενα παιχνίδια μας. Σε κάθε περίπτωση το σημαντικό παιχνίδι για εμάς που είναι τελικός είναι αυτό με τον Κολοσσό Ρόδου στην Τρίπολη και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να είμαστε έτοιμοι να το κερδίσουμε».

Άκης Καλλινικίδης:«Χαίρομαι που βρίσκομαι και πάλι σε αυτό το γήπεδο. Που είδα αυτούς τους ανθρώπους και ξαναήρθα στο Ρέθυμνο. Αισθάνομαι αγάπη και ευγνωμοσύνη για την ομάδα και την πόλη του Ρεθύμνου. Για τον αγώνα δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν παλέψαμε. Ήρθαμε για να κερδίσουμε. Θέλαμε να μπούμε δυνατά στο παρκέ. Προσπαθήσαμε αλλά νομίζω πως προδοθήκαμε και πάλι από τα κενά διαστήματα και τα εύκολα λάθη που κάναμε. Στο τέλος καταλήξαμε να ψάχνουμε τους 90 πόντους. Δεν γίνεται να κερδίσεις εύκολα ένα τέτοιο ματς. Χάσαμε μία ευκαιρία. Λιγοστεύουν οι πιθανότητες μας αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Από την Δευτέρα συνεχίζουμε να παλεύουμε και θα ψάξουμε τη νίκη στον επόμενο αγώνα».

1 σχόλιο

  • Αλτρουιστής
    Αλτρουιστής Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016 11:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Άσε μας ρε αγοράκι μου, έχετε αλλάξει ενα τσουβάλι ξένους , χάσαμε το μέτρημα. Τίτλο ομάδα με χαμηλό κόστος λέγατε οτι είχατε, κοροϊδία... Σκ@@ά τα έχετε κάνει, άσχετοι... Μας κοροϊδεύεται τόσο καιρό. Λες και εμεις δεν σκαμπαζουμε ντιπ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...