Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ισοπαλία ο Αστέρας - Απίστευτη ευκαιρία στο '94!

Ισοπαλία ο Αστέρας - Απίστευτη ευκαιρία στο '94!
Στο 0-0 έμειναν Αστέρας και Παναθηναϊκός στην Τρίπολη, για την 29η αγωνιστική της Super League.
Χωρίς ρυθμό και χωρίς φάσεις κύλησε το α' ημίχρονο. Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε σαφή επιθετικό προσανατολισμό, στην ουσία φάνηκε ακίνδυνος και δεν μπόρεσε ουσιαστικά να απειλήσει την εστία του Μπαντή.
Στο β' ημίχρονο ο Αστέρας κυριάρχησε στο παιχνίδι. Ήταν καλύτερος, άσκησε πίεση, είχε καλές στιγμές και είχε και σημαντική ευκαιρία στο 60', όταν ο Ιγκλέσιας με δυνατό σουτ υποχρέωσε τον Στιλ σε δύσκολη επέμβαση. Ο Στραματσιόνι με αλλαγές και με την είσοδο του Λέτο προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και οι «πράσινοι» είχαν τη μεγάλη στιγμή στο 77', όταν Λέτο κι Βιγιαφάνες συνδυάστηκαν, όμως ο δεύτερος δεν κατάφερε στο τετ-α-τετ να νικήσει τον Μπαντή.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι καλύτεροι και να ψάχνουν το γκολ της νίκης και τελικά η μεγάλη φάση έγινε ακριβώς στην εκπνοή (94΄), όταν ο Στιλ επιχείρησε άστοχη έξοδο μακριά από την εστία του, ο Μάσα τον πλάσαρε και ο Τελάντερ έτρεξε και με άναποδο ψαλίδι πρόλαβε την μπάλα πάνω στη γραμμή και την έδιωξε. Ετσι έμεινε το 0-0.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιγκλέσιας, Γκοϊάν - Μολέδο
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μάκης Χάβος): Μπαντής, Κιτοκό, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (78' Ιωαννίδης), Δημούτσος, Χαμντανί, Μπερτόλιο (85' Τσάβες), Φερνάντες (62' Φούντας), Μάσα.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσιόνι): Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Μολέδο, Νάνο, Λουντ, Ζέκα, Εβαντζελίστα (61' Λαγός), Βιγιαφάνιες, Πέτριτς (61' Λέτο), Κλωναρίδης (75' Μπουμάλ).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...