Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χρυσά για Κωνσταντά και Σαρρή στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό! (εικόνες)

Χρυσά για Κωνσταντά και Σαρρή στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό! (εικόνες)


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Ταεκβοντό μαθητών και μαθητριών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας, για το σχολικό έτος 2015-2016, που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 13 Απριλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, υπό την αιγίδα της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων (Ο.Ε.Σ.Α.) Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Αττικής, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.).

Την Αρκαδία εκπροσώπησαν ο Μάριος Σταυρόπουλος από το ΓΕΛ Άστρους και οι Νίκος Καττής, Τριαντάφυλλος Κωνσταντάς και Θανάσης Σαρρής από το ΓΕΛ Λεωνιδίου, οι οποίοι ανήκουν στην αγωνιστική ομάδα του Α.Σ. “ΑΡΚΑΣ”. Την αποστολή συνόδευσε ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής του Α.Σ. ΑΡΚΑΣ, Δημήτρης Καπράνος.

Οι αθλητές κατάφεραν να επιστρέψουν με δύο χρυσά μετάλλια, αποδεικνύοντας την ουσιαστική δουλειά που πραγματοποιείται από τον Α.Σ. ΑΡΚΑΣ σε επίπεδο πρωταθλητισμού, ενώ για μία ακόμη φορά μέσα από τις Πανελλήνιες διακρίσεις έγινε γνωστή η περιοχή μας όχι μόνο στο στενό πλαίσιο της Περιφέρειας, αλλά στον ευρύτερο ελληνικό χώρο.

Αναλυτικότερα, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Τριαντάφυλλος Κωνσταντάς, στην κατηγορία -73κιλά, κατέλαβε την 1η θέση-χρυσό μετάλλιο έπειτα από πέντε επιτυχημένους αγώνες με δύσκολους αντιπάλους της κατηγορίας του και νικώντας στον τελικό στον χρυσό πόντο, σε έναν αγώνα γεμάτο διακυμάνσεις και πάθος για την νίκη. Επίσης, ο Θανάσης Σαρρής στην κατηγορία -51κιλά, κατόρθωσε να καταλάβει την 1η θέση-χρυσό μετάλλιο, έχοντας αγωνιστεί με τέσσερις διαφορετικούς αντιπάλους, ενώ ιδιαίτερο αγώνα αποτέλεσε ο τελικός, στον οποίον με πάθος, ψυχραιμία και εμπειρία κατάφερε να αντιστρέψει το σκορ από 0-6 σε 7-6 υπέρ του.

Οι συγκεκριμένες διακρίσεις είναι ξεχωριστές, καθώς η πολιτεία μέσω της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Σωματείου στο οποίο ανήκουν οι αθλητές (Α.Σ. ΑΡΚΑΣ) τους δίνει το δικαίωμα αναγραφής τους στον πίνακα διακεκριμένων αθλητών, παρέχοντας τους τα πολυπόθητα μόρια και προνόμια για την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια της χώρας, όταν φτάσουν στην Τρίτη Λυκείου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...