Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διασυλλογικοί αγώνες τένις junior μεταξύ Σ.Α.Τ. και Ν.Ο.Α. στην Τρίπολη (εικόνες)

Διασυλλογικοί αγώνες τένις junior μεταξύ Σ.Α.Τ. και Ν.Ο.Α. στην Τρίπολη (εικόνες)
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν αγώνες junior τένις το πρωί του Σαββάτου στις 16 Απριλίου μεταξύ του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ) και του Ναυπλιακού Ομίλου Αντισφαίρισης (Ν.Ο.Α). Περισσότεροι από εκατό (100) μικροί αθλητές συμμετείχαν στο τουρνουά τένις σε κόκκινο, πορτοκαλί και κανονικό επίπεδο (κίτρινες μπάλες) για ηλικίες 10, 12 και 14 ετών. Οι αγώνες πραγματοποιηθήκαν στα πέντε (5) γήπεδα τένις στις εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ. στο 6ο χλμ Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης.

Το συγκεκριμένο τουρνουά αποτελεί την απαρχή μιας σημαντικής προσπάθειας που ξεκινά ο Σ.Α.Τ. για την συνδιοργάνωση αγώνων με όλους τους συλλόγους τένις που δραστηριοποιούνται στους όμορους νομούς. Οι σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ. με τα πέντε γήπεδα τένις και τους βοηθητικούς χώρους είναι από τις καλύτερες στην Πελοπόννησο και αποτελούν πόλο έλξης για τους φίλους του τένις. Στόχος της διοίκησης του συλλόγου αποτελεί η συνεργασία και ανταλλαγή αθλητικών εμπειριών μεταξύ των συλλόγων αντισφαίρισης της Πελοποννήσου με απώτερο σκοπό τη διάδοση του αθλήματος, τη δυνατότητα συμμετοχής όλων των αθλητών των συλλόγων σε αγώνες και την απόκτηση εμπειριών σε κάθε επίπεδο, τόσο αγωνιστικό όσο και οργανωτικό.

Το Δ.Σ και η προπονητική ομάδα του Σ.Α.Τ θέλουν να ευχαριστήσουν τον Ν.Ο.Α για τη συνεργασία, που είχε σαν αποτέλεσμα τόσο οι μικροί αθλητές όσο και οι συνοδοί τους να διασκεδάσουν και να χαρούν μία τενιστική γιορτή στην Τρίπολη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...