Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φιλικός αγώνας για καλό σκοπό έγινε στο γήπεδο του Αστέρα (εικόνες)

Φιλικός αγώνας για καλό σκοπό έγινε στο γήπεδο του Αστέρα (εικόνες)
Επίλεκτοι στελεχών του ΑΣΤΕΡΑ αντιμετώπισαν ρεπόρτερ και επίλεκτους δημοσιογράφους σε φιλική αναμέτρηση για την ενίσχυση των προσπαθειών του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας "Άξιον Εστί".

Μία ξεχωριστή φιλική αναμέτρηση διεξήχθη τη Μεγάλη Παρασκευή στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" που σκοπό είχε την αφύπνιση και τη συμπόρευση συμπολιτών και φιλάθλων στις ενέργειες του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας "Άξιον Εστί".

Επίλεκτοι στελεχών του ΑΣΤΕΡΑ αντιμετώπισαν ρεπόρτερ και επίλεκτους δημοσιογράφους σ' ένα παιχνίδι που προσέφερε γκολ, θέαμα, ατάκες και συγκίνηση. Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο αποφάσισε τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα με το φετινό ματς να γίνεται παρουσία πολλών φιλάθλων.

Η αναμέτρηση έδωσε την ευκαιρία σε στελέχη της ομάδας μας και σε δημοσιογράφους-ρεπόρτερ να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο γήπεδο όπου έχουν κληθεί να εργαστούν για αγώνες Πρωταθλήματος, Κυπέλλου και Europa League.

Οι αναμνήσεις και οι προσπάθειες "μίμησης" γνωστών φάσεων της ομάδας μας που άφησαν εποχή μπορεί να μην στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, όμως ο σκοπός πέτυχε καθώς αναδείχθηκαν ξανά οι ενέργειες του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας "Άξιον Εστί".

Οσο για το σκορ της αναμέτρησης, επισήμως ολοκληρώθηκε με νίκη των στελεχών μας με 4-2, όμως η αντίπαλη ομάδα προχώρησε στην κυκλοφορίας φήμης περί αντίθετου αποτελέσματος!

Διαιτητής του αγώνα ήταν και τη φετινή χρονιά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, Γιώργος Μποροβήλος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...