Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στον "αέρα" κινδυνεύει να τιναχθεί ο τελικός Κυπέλλου

Στον "αέρα" κινδυνεύει να τιναχθεί ο τελικός Κυπέλλου
Καμία διάθεση να αλλάξει τους βοηθούς του Σιδηρόπουλου δεν δείχνει η ΕΠΟ και ο πρόεδρός της, με συνέπεια να οδεύουμε ολοταχώς σε ματαίωση του τελικού, μεταδίδει το sdna.gr! «Όχι» και στον ΟΤΕ TV για Κυριακή.
Διορία ως τις 12μμ της Παρασκευής (5/5) έχει δώσει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής στην ΕΠΟ, προκειμένου εκείνη να συμμορφωθεί και να τηρήσει τα συμφωνηθέντα σε ό,τι αφορά τον ορισμό των βοηθών του Σιδηρόπουλου στον τελικό.
Σε διαφορετική περίπτωση, η κυβέρνηση έχει προειδοποιήσει ότι δεν θα διστάσει ακόμη και να προχωρήσει στη ματαίωση του αγώνα.
Πράγμα που φαντάζει πλέον πολύ πιθανό, καθώς από την ΕΠΟ διέρρεαν ότι δεν προτίθενται να αλλάξουν τους διαιτητές, ισχυριζόμενοι μάλιστα ότι έχουν τηρήσει στο ακέραιο τα συμφωνηθέντα!
Από την άλλη, ο Σταύρος Κοντονής υποστηρίζει ότι ο Γκιρτζίκης τον ενέπαιξε και τον κορόιδεψε!
Εξάλλου, η ΕΠΟ είναι αρνητική και σε ό,τι αφορά το αίτημα του ΟΤΕ TV για μετάθεση του τελικού την Κυριακή, λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων την Παρασκευή και το Σάββατο.
Ένας από τους λόγους που επικαλούνται μάλιστα (εκτός από το αυθαίρετο... «τώρα είναι αργά»), είναι πως ο Γιώργος Γκιρτζίκης πρέπει την Κυριακή να ταξιδέψει για το... Μεξικό όπου πραγματοποιείται το συνέδριο της FIFA!
Μ’ αυτά και μ’ αυτά, η διεξαγωγή του τελικού είναι κυριολεκτικά στον αέρα και η ματαίωσή του φαντάζει εξαιρετικά πιθανή!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...