Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φεστιβάλ "Μανώλης Μανωλόπουλος" θα λέγονται πλέον οι αγώνες ρίψεων στην Τρίπολη (vd)

Φεστιβάλ "Μανώλης Μανωλόπουλος" θα λέγονται πλέον οι αγώνες ρίψεων στην Τρίπολη (vd)
Φέτος, το Φεστιβάλ Ρίψεων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στο ΔΑΚ Τρίπολης.


Για τον λόγο αυτό δόθηκε συνέντευξη τύπου, όπου μίλησαν ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου, Καραλής Θεόδωρος, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Κώστας Βινατσέλας, ο Μανώλης Μανωλόπουλος, και ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος.

Μερικά από τα κορυφαία ονόματα του χώρου του Αθλητισμού από την Ελλάδα αλλά και από την Κύπρο, καθώς και αξιόλογοι Αρκάδες αθλητές που έχουν διακριθεί σε Πανελλήνιο, αλλά και διεθνές επίπεδο, θα είναι την Κυριακή στο ΔΑΚ.

"Ο αγώνας αυτός έχει θεσπιστεί από την Ομοσπονδία ως ένας από τους αγώνες που αποτελούν κριτήριο για την συγκρότηση των Εθνικών ομάδων, όλων των κατηγοριών, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, ειδικά εφέτος, μιας και το 2016 είναι Ολυμπιακή Χρονιά" είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Θεόδωρος Καραλής.

Από την πλευρά του ο Κώστας Βινατσέλας, με την αρμοδιότητα του πρόεδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, ανέφερε: "Το Φεστιβάλ Ρίψεων που θα διεξαχθεί την Κυριακή για άλλη μια χρονιά θα έχει απόλυτη επιτυχία, όπως είχαν όλα τα τελευταία Φεστιβάλ Ρίψεων που διεξήχθησαν στην πόλη μας.

Στην Αρκαδία υπάρχει μεγάλη παράδοση στις ρίψεις, υπήρχαν κατά καιρούς πολύ μεγάλοι αθλητές οι οποίοι αργότερα διέπρεψαν και ως προπονητές"

Ένώ έκανε γνωστό ότι από τη νέα χρονιά προς τιμή του μεγάλου αθλητή - προπονητή τον ρίψεων, Μανώλη Μανωλόπουλου, οι αγώνες θα πάρουν το όνομα του.

Φανερά συγκινημένος ο ίδιος για την τιμή που του γίνεται, να πάρουν οι αγώνες το όνομα του, ο κ. Μανωλόπουλος έκανε αναφορά στην ιστορία των αγώνων και ανέφερε ότι η περιοχή μας είναι ιδανική για την προετοιμασία αθλητών.

Τέλος, ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος, είπε: «Θα ήθελα και εγώ από την πλευρά μου να ευχαριστήσω όλους τους φορείς που έτρεξαν μέχρις στιγμής για την προετοιμασία και την διεξαγωγή του Φεστιβάλ. Ένας σημαντικός αγώνας σε μια σημαντική πόλη για τον τομέα των ρίψεων.

Δείτε το βίντεο.
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...