Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έπεσε θύμα απαγωγής στο Μεξικό;

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έπεσε θύμα απαγωγής στο Μεξικό;
Τα νέα που προκύπτουν για τον παίκτη του Ολυμπιακού σοκάρουν.
Δημοσιεύματα των Μεξικανών αναφέρουν ότι ο Αλαν Πουλίδο πιθανότατα απήθχη αναφέρει το newsit.
Εξαφανίστηκε χθες το βράδυ και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Οι δικοί του ενημέρωσαν την Αστυνομία ότι έχουν χάσει τα ίχνη του και οι Αρχές ανέφεραν ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής από αγνώστους.

Επίσημες πληροφορίες δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή από τις Αρχές της χώρας, αλλά αναμένονται. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του παίκτη του Ολυμπιακού συνεχίζονται.

Η Αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα τα ξημερώματα της Κυριακής (2.00 π.μ.) και αυτό ανέφερε ότι έχουν απαγάγει τον ποδοσφαιριστή! Ετσι, προέκυψε και η ανησυχία των Αρχών που αμέσως άρχισαν να αναζητούν τον παίκτη, τον οποίο δεν μπορούσε να βρει κανείς από τους δικούς του.

Οι Αρχές ενημερώθηκαν από το τηλεφώνημα και για το σημείο, όπου πιθανότατα θα μπορούσαν να εντοπίσουν τον "ερυθρόλευκο" παίκτη, όπως ανέφεραν πηγές από την Αστυνομία και οι ίδιοι συμπλήρωσαν ότι ο άσος του Ολυμπιακού είχε απειληθεί πολύ το τελευταίο διάστημα... Αμέσως, άρχισε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, αλλά και των δραστών και στην αναζήτησή του συμμετέχουν ακόμη και ελικόπτερα...

Ο αδελφός του ποδοσφαιριστή, Αρμάντο, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Millenio» και επιβεβαίωσε την εξαφάνισή του παίκτη, αλλά και την πιθανότητα απαγωγής. Η πόλη, όπου χάθηκαν τα ίχνη του, έχει και άλλα περιστατικά απαγωγής γεγονός που ενισχύει το σενάριο της απαγωγής του.

Ο Πουλίδο φέρεται να είχε πάει σε πάρτι με τη σύντροφό του με την οποία δέχθηκαν επίθεση από έξι άτομα. Αυτοί πιθανότατα τους επιτέθηκαν στο δρόμο, ενώ βρίσκονταν σε ένα μικρό φορτηγό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι απαγωγείς άφησαν ελεύθερη την Ιλεάνα, η οποία βρέθηκε στην είσοδο ενός πάρκου.

Η αντίδραση του Ολυμπιακού

Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε εγρήγορση για το θέμα και φυσικά δεν στέκονται με τα χέρια σταυρωμένα. «Δεν επιβεβαιώνουμε τίποτα, όμως είναι κάτι που το ψάχνουμε και το κοιτάμε πολύ σοβαρά», ενημέρωσαν. Στον Ολυμπιακό θα προβούν σε επίσημη ενημέρωση για την υπόθεση του Αλαν Πουλίδο, αφού πρώτα κάνουν τη δική τους έρευνα και έχουν στοιχεία επίσημα και εξακριβωμένα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...