Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ραντεβού τη Δευτέρα στην πρώτη προπόνηση του Αστέρα!

Ραντεβού τη Δευτέρα στην πρώτη προπόνηση του Αστέρα!
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρώτη προπόνηση του ΑΣΤΕΡΑ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου! Το ραντεβού έχει οριστεί για τη Δευτέρα (27/06) στις 19:00 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"!
Η πρώτη προπόνηση για τη σεζόν 2016-2017 θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους, καθώς επίσης και για τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.
Οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ, το πρωί της Δευτέρας (27/06) θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις ενώ την Τρίτη (28/06) θα γίνουν καρδιολογικές εξετάσεις σε γκρουπ και το απόγευμα προπόνηση. Την Τετάρτη (29/06) είναι η σειρά για τα εργομετρικά τεστ καθώς και για την ισοκινητική αξιολόγηση (cybex).
Η επιστροφή στο γήπεδο θα γίνει την Πέμπτη (30/06) και θα ακολουθήσουν διπλές προπονήσεις.
Από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου μέχρι και το Σάββατο (09/07), θα συνεχιστούν οι διπλές προπονήσεις, θα ακολουθήσει το ρεπό της Κυριακής και από τη Δευτέρα (11/07) οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις διπλές προπονήσεις.
Η Κυριακή (17/07) θα είναι μέρα ξεκούρασης, ενώ τη Δευτέρα (18/07) η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...