Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στον Άρη Τρίπολης η τερματοφύλακας Δέσποινα Καβούρη! (vd)

Στον Άρη Τρίπολης η τερματοφύλακας Δέσποινα Καβούρη! (vd)

Μπορεί ακόμη η περίοδος όπου ξεκινάει η προετοιμασία για τις ομάδες των Εθνικών κατηγοριών στο ποδόσφαιρο να απέχει πολύ, αλλά οι ιθύνοντες της γυναικείας ομάδας του Άρη Τρίπολης έχουν ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό της νέας ομάδας με την υλοποίηση κάποιων σημαντικών μετεγγραφικών κινήσεων.


Έτσι ο Άρης Τρίπολης το πρωί της Δευτέρας ύστερα από το έντονο ενδιαφέρον που εκδήλωσε προχώρηση στην συμφωνία με τη νεαρή τερματοφύλακα από τη Σπάρτη, Δέσποινα Καβούρη! Η νεαρή αθλήτρια αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στις Καρυάτιδες, ενώ από σήμερα πλέον αποτελεί μέλος του Άρη Τρίπολης για την προσεχή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Καβούρη: «Να βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου τον Άρη!»
Λίγο μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Άρη Τρίπολης η νεαρή τερματοφύλακας από την Σπάρτη, αναφορικά με το πώς αποφάσισε να πάρει μεταγραφή για τον Άρη Τρίπολης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είχα σκοπό αν δεν ανέβαινε η ομάδα μου, να πάω σε μια μεγαλύτερη κατηγορία. Από τη στιγμή που εμείς δεν τα καταφέραμε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε να κατακτήσουμε την άνοδο, αποφάσισα να έρθω στον Άρη Τρίπολης και να αγωνιστώ στην Β' Εθνική κατηγορία και από τη στιγμή που μου δόθηκε και η πρόταση από την ομάδα της Τρίπολης!».

  

Σχετικά με την προηγούμενη σεζόν και στο πόσο τη βοήθησε για να κάνει το επόμενο βήμα η ίδια πρόσθεσε: «Καταρχήν ήταν η πρώτη μου χρονιά ως τερματοφύλακας. Νωρίτερα έπαιζα σέντερ-φορ, με την ομάδα μου να με βάζει να αγωνιστεί στο τέρμα, όπου μου άρεσε και μένα και από τη στιγμή που πήγαινα πολύ καλά στους αγώνες και ήμουν κι εγώ ικανοποιημένη από τη θέση μου και κατάλαβα ότι αυτή η θέση μου ταιριάζει».



Σε ότι έχει να κάνει με τις πρώτες της εντυπώσεις από τη νέα της ομάδας η Δέσποινα Καβούρη είπε: «Γνωρίζω κάποια κορίτσια από την ομάδα του Άρη. Έχουμε γνωριστεί! Ο Πρόεδρος του Άρη ο κ. Τζόρβας είναι πολύ φιλικός και με έχει βοηθήσει ώστε να νοιώθω οικεία με τη νέα μου ομάδα!».
Τέλος σε ότι έχει να κάνει με τους στόχους της με τη νέα της ομάδας η ίδια είπε κλείνοντας: «Δεν γνωρίζω λεπτομερώς ακόμη τους στόχους της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά εγώ θέλω να παίξω όσο καλύτερα μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα ώστε να πάει όσο καλύτερα μπορεί!».

www.contraepithesi.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...