Menu
Πέμπτη, 23/10/2014
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
http://www.goldanddeals.gr/
GoldDeals

Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι θα χάσουν από 35 έως 100 ευρώ τον μήνα

  • Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ
Νέο σοκ, κυρίως στα ανώτατα κλιμάκια του δημόσιου τομέα, έρχεται με μειώσεις θέσεων έως και 40% σε επίπεδο διευθυντών αλλά και με κούρεμα των επιδομάτων.
Διαβάστε περισσότερα...

Φύτευση και ενημέρωση για τα ζώα σε μαθητές του Άστρους (εικόνες)

  • Κατηγορία ΑΡΚΑΔΙΑ
Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης» η οποία καθιερώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων κατά την 2η Εβδομάδα του Οκτωβρίου και της Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (4.10.2014) ο Φορέας Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού υλοποίησε δράσεις περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος με το Δημοτικό Σχολείο και το ΕΠΑΛ Άστρους. Συγκεκριμένα:
Διαβάστε περισσότερα...

«1.500.000 € μέσω της Πελοπόννησος Α.Ε. θα διατεθούν σε επιχειρηματίες και τρωκτικά»

Αρχικά, το ΚΚΕ κατήγγειλε ότι πέρασε 1.500.000 ευρώ τα μεσάνυχτα στο περιφερειακό συμβούλιο για την ψηφιακή σύγκλιση. Ακολούθησαν δηλώσεις της Ντίνας Νικολάκου για ψέματα και λαϊκισμό, για να έρθει τώρα ένα σχόλιο
των περιφερειακών συμβούλων Νίκου Γόντικα και Βαγγέλη Γούργαρη, για τις αλήθειες και τα ψέματα για την ψηφιακή σύγκλιση που λένε:
Διαβάστε περισσότερα...

Από πότε έχει να συνεδριάσει η Επιτροπή Έρευνας για τα εργατικά ατυχήματα στη Μεγαλόπολη;

«Διαχείριση Εργατικών Ατυχημάτων και Επαγγελματικών Ασθενειών των εργαζομένων στη ΔΕΗ Α.Ε.». Αυτό είναι το θέμα της επιστολής του Σωματείου Ορυχείων Σταθμών ΔΕΗ Μεγαλόπολης προς τον Υπουργό Εργασίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Ενημερωτική ημερίδα στην Τρίπολη για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα

  • Κατηγορία Τρίπολη
Ο Δήμος Τρίπολης διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα την Τετάρτη 29-10-2014 και ώρα 19.00, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, με θέμα την εφαρμογή του ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, από το Δήμο μας.
Διαβάστε περισσότερα...

Δημοπρατείται το έργο αποκατάστασης βυθίσματος στο δρόμο Δημητσάνα - Στεμνίτσα

  • Κατηγορία Γορτυνία
Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας προκήρυξε πρόχειρο «Ανοικτό Διαγωνισμό» για την ανάθεση του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΥΘΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ – ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ», προϋπολογισμού μελέτης εβδομήντα Τριών χιλιάδων Οκτακοσίων Ευρώ (73.800 €).
Διαβάστε περισσότερα...

Αμφίπολη: Νέο τρισδιάστατο βίντεο «φτάνει» μέχρι τα έγκατα του τύμβου!

Ένα νέο τρισδιάστατο βίντεο ανέβηκε σήμερα στο διαδίκτυο για τον τάφο της Αμφίπολης και φτάνει μέχρι το σημείο που βρέθηκαν οι σφίγγες λίγο πριν το νεκρικό θάλαμο.
Διαβάστε περισσότερα...

Σκοτεινός ουρανός και βροχή το πρωί στην Τρίπολη (vd)

  • Κατηγορία Τρίπολη
Άλλαξε το σκηνικό του καιρού και αυτό έγινε αντιληπτό από το πρωί στην Τρίπολη. Η πόλη «ξύπνησε» με σκοτεινό ουρανό και ψιλόβροχο, στοιχεία που επιβεβαιώνουν τους μετεωρολόγους που έλεγαν ότι χαλάει ο καιρός από την Πέμπτη και μετά…
Διαβάστε περισσότερα...

Το παράδειγμα προς … αποφυγή, οι τσακωμένοι συνεργάτες και η ιατρική ισοπαλία!

Γεια χαρά σε όλους τους «καληνυχτάκηδες». Προσοχή στους ρουφιάνους. Σε κάθε γωνία, κρύβεται και ένας ... Κάποιοι κάνουν «μπαμ» από μακριά και κάποιοι ξέρουν να κρύβονται πολύ καλά…
Διαβάστε περισσότερα...

Δέδες για διαχείριση απορριμμάτων: «Η Περιφερειακή ηγεσία να εγκαταλείψει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου»

Το φλέγον θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων αποτέλεσε αντικείμενο πολύωρης συζήτησης κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 20ης Οκτωβρίου 2014.
Διαβάστε περισσότερα...

Γενική Συνέλευση στην Ένωση Βαχλαίων

  • Κατηγορία Ατζεντα
H Ένωση Βαχλαίων συγκαλεί την ετήσια τακτική απολογιστική Γενική Συνέλευση της, την Κυριακή 30/11/2014 και ώρα 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 1, Αθήνα, στάση μετρό: Ομόνοια).
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS