Menu
Πέμπτη, 24/07/2014
logo
kalimera Arkadia Facebook page Kalimera Arkadia Twitter Kalimera Arkadia YouTube channel
Συναυλία Νταλάρα στο Παράλιο
Διαφημιστείτε στο Καλημέρα Αρκαδία!

«Κατεβάστε» την αίτηση για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς της Αρκαδίας (vd)!

  • Κατηγορία ΑΡΚΑΔΙΑ

Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) ανακοίνωσε τους οριστικούς πίνακες με τις δομές (παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί και ΚΔΑΠ) που θα συμμετέχουν, από την Αρκαδία, στο πρόγραμμα Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής, χρηματοδοτούμενο από ΕΣΠΑ για το 2014 - 2015.

Διαβάστε περισσότερα...

Αρχαιοκάπηλους συνέλαβε η αστυνομία και βρήκε σπάνιο άγαλμα από την Αρκαδία που κοστίζει 1.000.000 €! (εικόνες)

Η Αστυνομία προχώρησε στην εξάρθρωση μίας εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην παράνομη διακίνηση αρχαιοτήτων και που συνδέεται έμμεσα και με την περιοχή της Αρκαδίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Αλβανός για τον οποίο εκκρεμούσε ένταλμα από τον Ανακριτή Τρίπολης συνελήφθη ... στην Κέρκυρα!

Προ ημερών, στην Κέρκυρα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κασσιόπης Κέρκυρας συνέλαβαν 36χρονο υπήκοο Αλβανίας, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του εντάλματα σύλληψης.
Διαβάστε περισσότερα...

Η απάντηση της εταιρείας εμφιάλωσης «Σέλι» για την ανακοίνωση του ΕΦΕΤ περί ακαταλληλότητας του νερού

  • Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ
Επί της σχετικής ανακοινώσεως του ΕΦΕΤ με ημερομηνία 23.07.2014 και της ανάλυσης του νερού με ημερομηνία λήξης 07.2014 η εταιρεία «Σέλι» ανακοίνωσε για τα εξής:
Διαβάστε περισσότερα...

Αρχίζει το Παγκόσμιο Παναρκαδικό Συνέδριο – Το πρόγραμμα, η δωρεά Γκουντάνη και η ανέκδοτη ιστορία για το ΤΕΙ της … Τρίπολης! (vd)

Αντίστροφη μέτρηση για το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο των Αποδήμων Αρκάδων που ξεκινά την Παρασκευή 25 Ιουλίου στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης. Για το Συνέδριο αυτό δόθηκε μία συνέντευξη τύπου στο παλαιό Δημαρχείο της Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για την Έκθεση Τεγέας!

  • Κατηγορία ΑΡΚΑΔΙΑ
Για την 44η Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας η οποία, όπως κάθε χρόνο διοργανώνεται από 14 έως και 21 Αυγούστου ο Τεγεατικός Σύνδεσμος καλεί για εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Διαβάστε περισσότερα...

«Ο κακός δρόμος Τρίπολης – Άστρους έχει πλήξει τον τουρισμό στην παραλιακή Αρκαδία» (vd)

  • Κατηγορία ΑΡΚΑΔΙΑ

Η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης των εργασιών στο δρόμο που συνδέει την Τρίπολη με την παραλιακή Αρκαδία έχει προκαλέσει αναστάτωση στον ξενοδοχειακό κλάδο, με τους επαγγελματίες να υποστηρίζουν ότι οι δυσκολίες στην προσβασιμότητα σε τουριστικούς προορισμούς επηρεάζει αρνητικά την κίνηση στα μέρη αυτά.

Διαβάστε περισσότερα...

Για τα προβλήματα των τρίτκενων της Αρκαδίας ενημερώθηκε ο Υπουργός Εργασίας

  • Κατηγορία ΑΡΚΑΔΙΑ
Ο Νίκος Αποστολόπουλος, ως Πρόεδρος, εκπροσώπησε το Σύλλογο Τριών Τέκνων «Ο Αρκας» που είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Τριτέκνων στη συνάντηση που έγινε στο Υπουργείο Εργασίας με τον Υπουργό Βρούτση Ι. και τον Υφυπουργό Γ. Κεγκέρογλου.
Διαβάστε περισσότερα...

Δύο ντοκιμαντέρ θα προβληθούν στο Μουσείο Υδροκίνησης Δημητσάνας!

  • Κατηγορία Ατζεντα
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με την Ένωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ, ολοκληρώνει για το καλοκαίρι τον κύκλο προβολών επιλεγμένων ντοκιμαντέρ Ελλήνων δημιουργών, τα οποία παρουσίαζε κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα, στα μουσεία του δικτύου του.
Διαβάστε περισσότερα...

Θέμα χρόνου να πληρωθούν οι επιδοτήσεις σε νέους αγρότες της Αρκαδίας

Ολοκληρώθηκε από τη Διεύθυνση Αγροτικών Υποθέσεων Πελοποννήσου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, η αξιολόγηση των 1015 φακέλων που υποβλήθηκαν για το πρόγραμμα εγκατάστασης νέων γεωργών.
Διαβάστε περισσότερα...

Η απάντηση της αναπτυξιακής Πάρνωνα στα δημοσιεύματα που θέλουν να μην έχει προχωρήσει σε απογραφή!

  • Κατηγορία ΑΡΚΑΔΙΑ
Με αφορμή τον πίνακα του Υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με τον οποίο μία σειρά από αναπτυξιακές εταιρείες, ανάμεσα τους και η Αναπτυξιακή Πάρνων, δεν έχουν ακόμα απογραφεί, ο Πρόεδρος της εταιρείας Βασίλης Σαλάκος, τονίζει σε γραπτή ανακοίνωση:
Διαβάστε περισσότερα...

Μία όμορφη και μία … άσχημη πόλη ζωγράφισαν τα παιδιά πάνω σε ένα τεράστιο χαρτόνι στη Βιβλιοθήκη (vd)!

  • Κατηγορία Τρίπολη

Την καλοκαιρινή της εκπαιδευτική εκστρατεία συνεχίζει η δημόσια κεντρική βιβλιοθήκη Τρίπολης, σε συνεργασία με την Future Library.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...