Menu
RSS
Πέμπτη, 02/07/2015
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
http://www.kalimera-arkadia.gr/
Τζαβάρας Α.Ε.
Olympia Camp

«ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ» 2015 – Γράφει ο Νίκος Δελφάκης

  • Κατηγορία ΑΡΘΡΑ
1) Οι Δήμοι της χώρας τα τελευταία χρόνια έχουν δράσεις που οφείλονται αποκλειστικά στο ΕΣΠΑ δηλ. σε χρήματα της ΕΕ. Π.χ. α) Στην Τρίπολη λειτουργούν πέντε (5) δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, τα πιτσιρίκια των φτωχών πηγαίνουν, δεν πηγαίνουν των πλουσίων. Εργάζονται και κάποιοι άνθρωποι, νηπιαγωγοί, μαγείρισσες, καθαρίστριες κλπ. β) Τα τελευταία χρόνια έγινε μια ριζική αλλαγή του εμπορικού κέντρου, πεζοδρομήσεις, αναπλάσεις, με χρήματα αποκλειστικά του ΕΣΠΑ δηλ. της ΕΕ. Εκτός από το αποτέλεσμα, εργάστηκαν άνθρωποι, αγοράστηκαν υλικά κλπ. γ) Το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι που έχει εξυπηρετήσει πλήθος ηλικιωμένων που είναι ουσιαστικά μόνοι τους στα χωριά μας, εκτός από τη βοήθεια,   εργάζονται άνθρωποι.
Διαβάστε περισσότερα...

Αταλάντευτα στο ΝΑΙ της Ευρωπαϊκής προοπτικής το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

«Η απάντηση των Πελοποννησίων και Ελλήνων πολιτών στο δημοψήφισμα προσανατολίζεται σαφώς στο ΝΑΙ και αποτυπώνει την απόφασή τους να παραμείνουν στο σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως τη μόνη αποδεκτή εθνικά κόκκινη γραμμή» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στην έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015 και πρόσθεσε ότι «δεν δίνουμε λευκή επιταγή σε κανένα, άποψή μας ωστόσο αποτελεί ότι χωρίς προτάσεις και μέτρα για την ανάπτυξη τίποτα δεν θα καταφέρουμε».
Διαβάστε περισσότερα...

Να, ένα καλό νέο - Φτιάχνει ο καιρός την Πέμπτη στην Αρκαδία!

  • Κατηγορία ΑΡΚΑΔΙΑ
Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη στην Αρκαδία, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις. Φαίνεται ότι ο καιρός δεν θα έχει καμία σχέση, συγκριτικά με την Τετάρτη, όπου έριξε μέχρι και χαλάζι.
Διαβάστε περισσότερα...

Βρέθηκαν τα δύο αδελφάκια που είχαν εξαφανιστεί ...

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μέσω της καινοτόμου online διαδικασίας «CYBER ALERT», με άμεσες και συντονισμένες ενέργειες, συνέβαλε αποτελεσματικά σε ακόμα μία υπόθεση εξαφάνισης ανηλίκων, με αίσια έκβαση.
Διαβάστε περισσότερα...

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων του Αστέρα στην Ολλανδία

  • Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Από τις 12 έως τις 24 Ιουλίου ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής στο "BILDERBERG CHÂTEAU HOLTMÜHLE" η ομάδα μας θα δώσει τρεις φιλικές αναμετρήσεις.
Διαβάστε περισσότερα...

Προβάδισμα του «ΟΧΙ» σε δημοσκόπηση της «Εφημερίδας των Συντακτών»

  • Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ

Η «Εφ.Συν.» δημοσιεύει την πρώτη έρευνα που αποτυπώνει τις προθέσεις των ψηφοφόρων εν όψει του δημοψηφίσματος την Κυριακή. Η τραπεζική αργία και ο έλεγχος κεφαλαίων θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην τελική επιλογή.

Σωστή θεωρεί ο ένας στους δύο (50%) την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να προσφύγει σε δημοψήφισμα, ενώ περίπου το ίδιο ποσοστό (51%) στο σύνολο του πληθυσμού δηλώνει ότι θα υποστηρίξει την κυβερνητική εισήγηση, ψηφίζοντας «όχι» στην πρόταση των θεσμών. Το ποσοστό αυτό μειώθηκε θεαματικά μετά την ανακοίνωση για κλείσιμο των τραπεζών (από το 57% στο 46%). Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων (86%) προτίθεται να προσέλθει στις κάλπες, πρόθεση που καταδεικνύει το υψηλό ενδιαφέρον των πολιτών για το διακύβευμα των διαπραγματεύσεων.

Διαβάστε περισσότερα...

Περιφερειακό Συμβούλιο για το δημοψήφισμα: Δεν πήγαν τρεις παρατάξεις της μειοψηφίας και καταγγέλλουν τον Τατούλη

  • Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ
Κοινή Δήλωση των παρατάξεων «Πελοπόννησος Πρώτα», «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία» και «Πελοπόννησος Οικολογική» δόθηκε στη δημοσιότητα.
Διαβάστε περισσότερα...

Κασιδιάρης: «Περήφανοι που κάναμε φυλακή, επειδή αντιστεκόμαστε για την Ελλάδα» (vd)

  • Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε κατά την έξοδο του από τις φυλακές Κορυδαλλού, ύστερα από την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου:
Διαβάστε περισσότερα...

Συνάντηση Βλάση με φορείς της Αρκαδίας για το «ναι» στο δημοψήφισμα

  • Κατηγορία ΑΡΚΑΔΙΑ
Mε φορείς της πόλης και του Νομού είχε συνάντηση, σήμερα το μεσημέρι, σε γνωστό ξενοδοχείο της Τρίπολης ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης. Ανταλλάχθηκαν απόψεις και κρίσεις για την δραματική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η πατρίδα μας, για το δημοψήφισμα της Κυριακής, για το πώς μπορεί η χώρα να ορθοποδήσει και πάλι.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS