Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λεωφορείο έφυγε από το δρόμο κοντά στο Παλλάντιο – Όλοι οι επιβάτες είναι καλά (vd)

Λεωφορείο έφυγε από το δρόμο κοντά στο Παλλάντιο – Όλοι οι επιβάτες είναι καλά (vd)
Τουριστικό λεωφορείο από την Αθήνα που μετέφερε μέλη του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Ομίλου Αττικής, για εκδρομή, στην Αρκαδία, έφυγε από την πορεία του, λόγω της στενότητας του δρόμου και «κόλλησε» στις λάσπες κοντά στο Παλλάντιο.
Η εκδρομή είχε προγραμματιστεί να γίνει, προκειμένου τα μέλη του Ομίλου να επισκεφθούν το Αρχαίο Παλλάντιο, όμως υπήρξε αυτό το απρόσμενο περιστατικό.
Νωρίς το μεσημέρι, το λεωφορείο έφυγε λίγο από το δρόμο και «κόλλησε» στις λάσπες, με αποτέλεσμα να σταματήσει το ταξίδι και οι περίπου 50 επιβάτες να μεταφερθούν με ειδικό όχημα της πυροσβεστικής στη Μάκρη και στη συνέχεια στην Τρίπολη.
Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.
Από την πρώτη στιγμή, ο Δήμος Τρίπολης ήταν ενήμερος για το περιστατικό και η Πολιτική Προστασία του Δήμου έκανε ό,τι χρειαζόταν προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω ταλαιπωρία για τους επισκέπτες της περιοχής μας.
Στο σημείο βρέθηκε και ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας, Σωτήρης Παπαδημητρίου, ενώ επί πολλή ώρα γινόταν προσπάθεια να βγει ξανά το λεωφορείο στο δρόμο, που είχε «κολλήσει».
Τελικά, με τη βοήθεια γερανού, το λεωοφρείο ανασύρθηκε επιτυχώς και πήγε στην Τρίπολη, για να πάρει τους επιβάτες και να επιστρέψουν στην Αθήνα.

2 σχόλια

  • Γιώτα Κ.
    Γιώτα Κ. Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 02:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ως επιβάτισσα σε αυτή την εκδρομή, η παρέα μου και εγώ θα θέλαμε και πάλι να ευχαριστήσουμε θερμά τον εκπρόσωπο τής Πολιτικής Προστασίας, και τούς άνδρες τής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τριπόλεως για την άμεση βοήθεια και την φροντίδα τους καθ' όλο το πολύωρο διάστημα μέχρι την ανάσυρση τού λεωφορείου. Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον υπεύθυνο τού Πολιτιστικού Συλλόγου Μάκρης, για την φιλοξενεία στον χώρο.

  • ΚΩΣΤΑΣ Α.
    ΚΩΣΤΑΣ Α. Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 14:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Για άλλη μια φορά ο Σωτηράκης υπήρξε εκεί. Υπήρξε εκεί οπού εκπροσώπησε το δήμο και συμπαραστάθηκε, σε μια ατυχή στιγμή επισκεπτών στο δήμο μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...