Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ημέρα Αρκαδίας στην Αθήνα η Κυριακή για την Εύη Τατούλη (εικόνες)

Ημέρα Αρκαδίας στην Αθήνα η Κυριακή για την Εύη Τατούλη (εικόνες)
Ημέρα Αρκαδίας στην Αθήνα ήταν η χθεσινή, για την πολιτευτή Αρκαδίας, Εύη Τατούλη, η οποία βρέθηκε ανάμεσα σε αγαπημένους φίλους και συμπατριώτες.
Γράφει η ίδια: "Παρευρέθηκα στην κοπή της πίτας της Ένωσης Λευκοχωριτών, στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Ραδαίων Γορτυνίας, στο Μέγαρο Παλαιάς Βουλής, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Παγγορτυνιακής Ένωσης για τα 40 χρόνια ύπαρξής της.
Στην συνέχεια βρέθηκα στο ξενοδοχείο "Τιτάνια" κοντά στον Φυσιολατρικό & Πολιτιστικό Όμιλο Τσακώνων "Πάρνων" και στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών στην κοπή πίτας των εν Αττική Λαγκαδινών.
Η κοπή πίτας του Συλλόγου Βελημαχιτών πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας  και με μεγάλη χαρά βρέθηκα στη συνέχεια στην κοπή πίτας του Τεγεατικού Συνδέσμου στο ξενοδοχείο Novotel.
Παρευρέθηκα και στην κοπή της πίτας της Αδελφότητας των Τουρκολεκαίων "Ο Νικηταράς" στην παλιά ταβέρνα του Κρητικού στην Πλάκα και στην ταβέρνα "Σειρήνες" κοντά στον Σύλλογο Βαλτεσινιωτών "Η κοίμησις της Θεοτόκου".
Συναντήθηκα με πολλούς φίλους στην κοπή πίτας του Συλλόγου Απανταχού Πελετιωτών "Οι Άγιοι Απόστολοι" στο Παλαιό Φάληρο, αλλά και στο Περιστέρι με τον Σύλλογο Παλαιοχωριτών Κυνουρίας. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συλλόγους και τα διοικητικά συμβούλια.
Η Αρκαδία μας δυναμώνει χάρη σε εσάς!"
 

Ημέρα Αρκαδίας στην Αθήνα ήταν η χθεσινή, όπου βρέθηκα ανάμεσα σε αγαπημένους φίλους και συμπατριώτες μου. Παρευρέθηκα σ...

Δημοσιεύτηκε από Εύη Τατούλη/Evi Tatouli στις Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...