Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην πορεία ανεργίας και το Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνεργατών Οικοδόμων

Στην πορεία ανεργίας και το Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνεργατών Οικοδόμων
Το Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνεργατών Οικοδόμων ανακοίνωσε ότι «οι εργαζόμενοι του κλάδου των Κατασκευών βιώνουν στο πετσί τους, όπως και οι άλλοι εργαζόμενοι, τα αποτελέσματα από τα μέτρα των προηγούμενων κυβερνήσεων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) και τα μέτρα της σημερινής κυβέρνησης (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ). Η βαθιά παρατεταμένη ανεργία διογκώνει κάθε μέρα της συνέπειες στη ζωή των συναδέλφων και των οικογενειών τους.
Χιλιάδες συνάδελφοί μας δεν έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν τις στοιχειώδεις παροχές υγείας για τις οικογένειές τους.
Χιλιάδες συνάδελφοί μας κινδυνεύουν να τους πάρουν το σπίτι γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν το δάνειο, χιλιάδες δεν μπορούν να πληρώσουν τα χαράτσια.
Χιλιάδες συνάδελφοί μας δεν θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις για να πάρουν σύνταξη.
Το Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνεργατών Οικοδόμων χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Δήμου Πατρέων για την διοργάνωση πορείας αγώνα κατά της ανεργίας ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ 3 – 10 Απρίλη, στηρίζει το πλαίσιο διεκδικήσεων που τίθεται και θα συμμετάσχει στην αγωνιστική πορεία, δίνοντας παρών στον Ισθμό της Κορίνθου , Πέμπτη 7 Απρίλη, όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση υποδοχής των συμμετεχόντων στην πορεία. Καλούμε τους συναδέλφους, τους υπόλοιπους εργαζόμενους και άνεργους, τα λαϊκά στρώματα που βιώνουν τα αποτελέσματα της βαθιάς καπιταλιστικής κρίσης να συμμετάσχουν μαζικά.
Δηλώσεις συμμετοχής: 6973210954.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...