Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άμεσες εκλογές εισηγήθηκε ο Βλάσης στον Μητσοτάκη!

Άμεσες εκλογές εισηγήθηκε ο Βλάσης στον Μητσοτάκη!

Υπέρ της διεξαγωγής άμεσων εκλογών τάσσεται ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης, ο οποίος μάλιστα είχε προ ημερών, συζήτηση με τον Πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη και με άλλους βουλευτές. Φαίνεται λοιπόν ότι ο βουλευτής Αρκαδίας δεν φοβάται τις πρόωρες εκλογές και εκτιμά βάσιμα ότι μία τέτοια εξέλιξη, θα είναι προς όφελος του κόμματος της ΝΔ.

Την είδηση αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» που έγραψε: «Το τραπέζι στους βουλευτές του τομέα Μορφωτικών Υποθέσεων της ΝΔ έκανε πριν από λίγες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιλέγοντας γι’ αυτό τον σκοπό γνωστή ψαροταβέρνα, πίσω από το «Ωνάσειο».

Παρόντες περίπου 10 βουλευτές, από τους οποίους ο Πρόεδρος της ΝΔ, ζήτησε μεταξύ ... τυρού και αχλαδίου, να του πουν τη γνώμη τους για τις πολιτικές εξελίξεις και κατά πόσο εκτιμούν ότι θα έπρεπε ο ίδιος να ζητήσει άμεσα εκλογές.

Οι πληροφορίες μας μάλιστα θέλουν το σχετικό ζήτημα να τέθηκε και σε ... ψηφοφορία δια ανατάσεως της χειρός, με την πλάστιγγα να γέρνει σχεδόν καθολικά υπέρ του «όχι».

Για την ιστορία, ο μόνος που μειοψήφησε ήταν ο βουλευτής Αρκαδίας, Κώστας Βλάσης, η άποψή του οποίου πάντως, αν κρίνουμε από την τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη υπέρ της διεξαγωγής άμεσων εκλογών στη συζήτηση της περασμένης Τρίτης, εκ των υστέρων δικαιώθηκε».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...