Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δήμος Τρίπολης: Γιατί έχει «κολλήσει» η πάγια προκαταβολή στους Προέδρους!

Δήμος Τρίπολης: Γιατί έχει «κολλήσει» η πάγια προκαταβολή στους Προέδρους!


Πρόβλημα έχει προκύψει στην εκταμίευση τα πάγιας προκαταβολής σε πολλούς προέδρους χωριών του δήμου Τρίπολης. Ουσιαστικά, όσοι Πρόεδροι έχουν χρέη προς το Δήμο, δεν μπορούν να εισπράξουν την πάγια προκαταβολή.

«Υπάρχει μία ανησυχία ότι δεν θέλουν να δοθούν τα λεφτά. Δεν έχουμε τίποτα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, αλλά κάπου μπλοκαρίστηκε το θέμα. Πρόεδροι πήγαν να πάρουν την προκαταβολή και διαπίστωσαν ότι δεν μπορούν επειδή έχουν χρέη στο δήμο. Είναι λεφτά της κοινότητας, όχι του κάθε προσώπου» είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Προέδρων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αρκαδίας, Χρήστος Μπάκος.

«Ανυπόστατες οι απόψεις ότι εμποδίζεται η προκαταβολή. Δίνεται πριν από το Πάσχα και συνεχίζεται. Τα χρήματα είναι εξασφαλισμένα και η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί. Το ένταλμα κόβεται στο όνομα του καθενός Πρόεδρου και από τη στιγμή που υπάρχει οφειλή του προσώπου δεν μπορεί να κοπεί το ένταλμα» είπε ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Μπάμπης Σταμάτης.

Για το θέμα αυτό μίλησε ο Πρόεδρος της Δόριζας κ. Λυμπερόπουλος που τόνισε ότι πρόκειται για λεφτά του χωριού και όχι του Προέδρου και τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί λύση.

«Παρακαλώ την υπηρεσία του δήμου να διερευνήσει το θέμα και αν χρειαστεί να βάλουμε έναν δικηγόρο να γνωμοδοτήσει σχετικά» είπε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Τάσος Κακλαμάνος και κάπου εκεί ολοκληρώθηκε η συζήτηση.

1 σχόλιο

  • Ανώνυμο
    Ανώνυμο Τετάρτη, 11 Μαϊος 2016 01:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού χρωστούν το μεγαλύτερο μέρος των προέδρων τι περίμεναν? αυτοί δεν θα πληρώνουν? μονο τους δημότες και ψηφοφόρους τους θέλουν να πληρώνουν!!! Έλεος....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...