Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Όταν Ανδρέας Λυκουρέντζος ήταν φοιτητής στη ΔΑΠ - ΝΔΦΚ! (εικόνα)!

Όταν Ανδρέας Λυκουρέντζος ήταν φοιτητής στη ΔΑΠ - ΝΔΦΚ! (εικόνα)!
Με αφορμή τις φοιτητικές εκλογές της Τετάρτης, ο πρώην Υπουργός, Ανδρέας Λυκουρέντζος ... θυμήθηκε τα νιάτα του, όταν ήταν φοιτητής και έκανε αγώνα για τη ΔΑΠ.
Γράφει .... "Εύχομαι Καλή επιτυχία στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ,στις αυριανές εκλογές,για μια μεγάλη ΝΙΚΗ των φιλελεύθερων αξιών απέναντι στον κρατισμό και τη μονοδιάστατη σκέψη της Αριστεράς.
Για όσους ξεκινήσαμε την πολιτική μας πορεία απο τα Αμφιθέατρα,την εποχή της ιδεολογικής τρομοκρατίας των αδιάλλακτων μαρξιστών και σημερινών κυβερνώντων,η αυριανή ημέρα είναι ημέρα αναμνήσεων και συγκινήσεων...
Στηρίζουμε τον αγώνα για θριαμβευτική νίκη των παιδιών της ΔΑΠ -ΝΔΦΚ!!!
Ενθύμιον απο την Συνέντευξη Τύπου της Κεντρικής Γραμματείας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ,Άνοιξη 1980 πριν απο τις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές,με εμενα ως Υπευθύνο Σπουδαστικού, και τους Michael Vrachamis και Δημήτρη Σιαμόπουλο."

4 σχόλια

  • Πιτ
    Πιτ Κυριακή, 22 Μαϊος 2016 15:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Είδαμε ποσό φιλελεύθερες ηταν οι απόψεις σας την περίοδο 2004-2009 όταν αναλάβατε τη διακυβέρνηση του τόπου: χιλιάδες προσλήψεις στο Δημοσιο χωρις ΑΣΕΠ, γαλάζια συνέντευξη, ορισμός διοικητών και προέδρων ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ απο αποτυχημένους πολιτευτές. Τα παραμύθια σας άκου..

  • ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ Παρασκευή, 20 Μαϊος 2016 14:58 Σύνδεσμος σχολίου

    εξαργυρωσαν με καλό τρόπο τη συμμετοχή τους στη ΔΑΠ και σε όλες τις οργανώσεις. με αυτόν τον τρόπο διέλυσαν και τα πανεπιστήμια . Αν googla ρεις το όνομα κάποιου από τη φωτογραφία θα δεις τις θέσεις στις οποίες έχει βολευτεί.
    Αυτοί τα κατάφεραν μια χαρά. Μην μας ζητάνε όμως να συγκινούμαστε όταν τους βλέπουμε σε αυτές τις πόζες. Ημαρτον. Το αντίθετο συμβαίνει, γιατί είναι οι ίδιοι που μας έφεραν εδών.
    Ο Λυκουρέτζος δεν κυβέρνησε ????? Αρά ........ εγώ φατίω ?

  • GEO 97
    GEO 97 Τρίτη, 17 Μαϊος 2016 22:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Από τον Λυκουρέντζο και τους ιδεολογικούς αγώνες τότε, στους φελλούς που μοιράζουν 50ευρα να μαζέψουν ψήφους σήμερα!

  • Ηλίας
    Ηλίας Τρίτη, 17 Μαϊος 2016 22:12 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΟΙ ΒΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗΣ...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...