Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μονοπάτια στο φαράγγι του Αλφειού, εναέριες γέφυρες στο φαράγγι του Λούσιου!

Μονοπάτια στο φαράγγι του Αλφειού, εναέριες γέφυρες στο φαράγγι του Λούσιου!
Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στην Καρύταινα για τις τελευταίες ανακοίνωσεις της περιφέρειας, σχετικά με τα μονοπάτια που θα γίνει στην περιοχή για τον πεζοπορικό τουρισμό.
Το Κοινόν Καρυτινών αναφέρει σε ανάρτησή του ... "Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό σας ενημερώνουμε για τις διαβεβαιώσεις, που μας δόθηκαν επισήμως ,σχετικά με το έργο που ονειρευόμασταν από χρόνια!!!!
Πρόκειται για τη χθεσινή συνάντηση του συλλόγου μας με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη ,σχετικά με την κατασκευή των μονοπατιών στο φαράγγι του Αλφειού, με εναέριες γέφυρες και στο φαράγγι του Λούσιου καθώς και τη σύνδεση των μονοπατιών αυτών με το πρώτο πιστοποιημένο μονοπάτι στην Ελλάδα , το Menalon Trail, που ξεκινά από τη Στεμνίτσα.
Πριν το Πάσχα, είχαμε συνάντηση σε πρώτη φάση με το Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ.Παπαδόπουλο ,ο οποίος δήλωσε ,ότι στηρίζει αμέριστα το έργο. Στη συνέχεια έγινε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Γιαννακούρα, ο οποίος ενθουσιάστηκε με την παρουσίαση του έργου και δήλωσε ότι θα προτείνει να το χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια.
Χθες το απόγευμα λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη παρουσία του αντιδημάρχου κ. Γιώτη (πάντα στο πλευρό του συλλόγου και της Καρύταινας) και των ειδικών τεχνικών εξιδεικευμένων έργων κ. Κορέ και κ. Αλιγιάννη, οι οποίοι παρουσίασαν τις τεχνικές κατασκευής του έργου. Από το σύλλογό μας στη συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος κ. Γ. Σπυρακόπουλος και ο γραμματέας κ. Γ. Στασινόπουλος, οι οποίοι παρουσιάζοντας το έργο -όραμα τόνισαν τη σημασία του για την περιοχή γενικότερα και για το χωριό μας ειδικά.
Ο κ. Τατούλης δήλωσε ότι στηρίζει αμέριστα τέτοιου είδους έργα και υποσχέθηκε άμεση εντολή κατάρτισης σχετικής μελέτης .
Είμαστε αισιόδοξοι!"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...