Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υπερψηφίστηκε το Πολυνομοσχέδιο – Τι ψήφισαν οι βουλευτές Αρκαδίας

Υπερψηφίστηκε το Πολυνομοσχέδιο – Τι ψήφισαν οι βουλευτές Αρκαδίας
Υπερψηφίσθηκε με 153 ψήφους επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τις επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της συμφωνίας.
Έκπληξη από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β.Κατριβάνου η οποία καταψήφισε τα άρθρα για το νέο Ταμείο και τον «κόφτη».
"Ναι" ψήφισε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Παπαηλιού και "Όχι" ψήφισαν οι βουλευτές Αρκαδίας Κώστας Βλάσης (ΝΔ) και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ).

Σύμφωνα με την Ημερησία, η ΝΔ ψήφισε ΝΑΙ μόνο για τα άρθρα 1-43, που αφορούν την σύσταση και λειτουργία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, το άρθρο 56 που αφορά ρυθμίσεις επί των τυχερών παιγνίων και τα άρθρα 215-230 που αφορούν κύρωση συμβάσεων για την παραχώρηση περιφερειακών αεροδρομίων και ρυθμίζουν θέματα σχετικά με την εφαρμογή των συμβάσεων.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ψήφισε ΝΑΙ στα άρθρα 215 και 216 που αφορούν μόνο την κύρωση της σύμβασης για τα περιφερειακά αεροδρόμια.

Τελικά η υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου έγινε με 153 ναι, 145 όχι και δυο απόντες. Πρόκειται για τον Γρηγόρη Ψαριανό και τον Άδωνι Γεωργιάδη οι οποίοι με επιστολική ψήφο γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να ψηφίσουν σύμφωνα με την εισήγηση του κόμματός τους αλλά η ψήφος αυτή δεν μετράει.
Δυο ειδήσεις έβγαλε η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με το newsit. Δεν θα ζητηθούν τα αναδρομικά του ΕΚΑΣ και δεν θα παγώσουν τα Ειδικά Μισθολόγια.
 
Τέλος, να αναφερθεί ότι το ΚΚΕ ψήφισε ΠΑΡΩΝ στο άρθρο 44 που αφορά ρυθμίσεις θεμάτων φορολογίας εισοδήματος , το άρθρο 48 με ρυθμίσεις για την φορολογία των ΟΣΕΚΑ (Οργανισμοί Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες), και το άρθρο 56 που αφορά τα τυχερά παιχνίδια .
Η Χρυσή Αυγή καταψήφισε όλα τα άρθρα.
Το ΠΟΤΑΜΙ, ψήφισε ΝΑΙ: Στο άρθρο 1 που αφορά μόνο τη σύσταση της γενικής γραμματείας δημοσίων εσόδων, στο άρθρο 56, που αφορά τα τυχερά παιχνίδια, στο άρθρο 65 για τον ορισμό του επαγγελματία αγρότη, στο άρθρο 66 που αφορά αλλαγές στη φορολόγηση αλκοολούχων ποτών, το άρθρο 105 την διαδικασία διευθέτησης διαφορών της Επιτροπής Ανταγωνισμού και άρθρα 215-230 για την κύρωση συμβάσεων περιφερειακών αεροδρομίων.
Επίσης ψήφισε ΠΑΡΩΝ στο άρθρο 153 που αφορά δασικούς χάρτες.
Η Ένωση Κεντρώων ψήφισε ΠΑΡΩΝ στο άρθρο 66 που αφορά αλλαγές στη φορολόγηση αλκοολούχων ποτών και στα άρθρα 215-230 για την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων ενώ δήλωσε ΟΧΙ στα υπόλοιπα.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, υπερψήφισε τα άρθρα 1,5, 7 και 35 που αφορούν την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ενώ δήλωσε παρών στο άρθρο 66 για αλκοολούχα ποτά και στα άρθρα 215-230 για τα περιφερειακά αεροδρόμια.

3 σχόλια

  • Καραγκιοζιλίκια......
    Καραγκιοζιλίκια...... Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 16:45 Σύνδεσμος σχολίου

    @Δεν νομιζω....γιατί με αυτά που κάνει η ίδια το νομίζεις???

  • Δεν νομιζω
    Δεν νομιζω Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 10:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Με αυτα που κανει ο πατερας της,δεν νομιζω

  • GIA TA MATIA MIA GINAIKAS
    GIA TA MATIA MIA GINAIKAS Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 00:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ
    ΕΥΗ ΤΑΤΟΥΛΗ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...