Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρκαδία Ο νέος χάρτης κατανομής μαθητών για όλα τα σχολεία! (λίστα)

Αρκαδία Ο νέος χάρτης κατανομής μαθητών για όλα τα σχολεία! (λίστα)

Απόφαση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας Φώτη Γκέσουρα κατανέμει χωροταξικά τους μαθητές στις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας και επαναπροσδιορίζει τις Σχολικές Περιφέρειες των Σχολικών Μονάδων (Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων) Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας.

Κάθε μαθητής ο οποίος κατοικεί σε οικισμό που δεν ορίζεται από την κατανομή θεωρείται ότι ανήκει χωροταξικά στην πλησιέστερη χιλιομετρικά Τοπική /Δημοτική Κοινότητα ή Οικισμό της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας στην οποία λειτουργεί Σχολική Μονάδα (Δημοτικό Σχολείο ή Νηπιαγωγείο).

Οι γονείς & κηδεμόνες των μαθητών εφόσον επιθυμούν τη βελτίωση της παρεχόμενης εκπ/σης στα παιδιά τους δύνανται όπως κάνουν χρήση της περίπτωσης ζ της παρ. 1 του άρθρου 8 του Π.Δ. 201/01-07-1998 (ΦΕΚ 161/τ.α΄/13-07-1998). Επίσης για την εξυπηρέτηση αυστηρά και μόνο παιδαγωγικών λόγων η συνέχιση της φοίτησης και μέχρι την ολοκλήρωσή της σε Δημοτικά Σχολεία μαθητών μη ανηκόντων σ΄αυτά σύμφωνα με την ως άνω χωροταξική κατανομή επαφίεται στην βούληση των γονέων & κηδεμόνων αυτών.

Με την έκδοση της παρούσας απόφασης, κάθε προηγούμενη ως προς τις σχολικές περιφέρειες των Σχολικών Μονάδων (Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων) της οικείας Δ/νσης Π.Ε. παύει να ισχύει.
Δείτε παρακάτω τον πίνακα....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...