Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιμελητήριο: «Όχι πρόσφυγες στη ΒΙΠΕ. Να πάρουν θέση και οι βουλευτές»

Επιμελητήριο: «Όχι πρόσφυγες στη ΒΙΠΕ. Να πάρουν θέση και οι βουλευτές»

Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας εκδόθηκε για το θέμα της εγκατάστασης προσφύγων στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σε συνέχεια της καταγγελίας – διαμαρτυρίας των εγκατεστημένων επιχειρήσεων της ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης σχετικά με την σχεδιαζόμενη ίδρυση «hotspot» και την εγκατάσταση προσφύγων, το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε έκτακτη συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής του σήμερα 27/05/2016, αποφάσισε και ανακοινώνει τα εξής:

«Ως εκπρόσωποι των επιχειρήσεων της Αρκαδίας και σχετικά με το θέμα της εγκατάστασης προσφύγων στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης, το οποίο αφορά όλον τον επιχειρηματικό κόσμο και την τοπική κοινωνία, είμαστε απόλυτα σύμφωνοι με τα όσα αναφέρονται στην «καταγγελία - διαμαρτυρία» του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης και βρισκόμαστε στο πλευρό του σε όλες τις ενέργειες που πρόκειται να κάνει. Καλούμε επίσης όλες τις τοπικές αρχές και τους βουλευτές του Νομού μας να πάρουν θέση για το θέμα αυτό και να στηρίξουν τις δίκαιες θέσεις των επιχειρήσεών μας».

1 σχόλιο

  • Σπύρος
    Σπύρος Παρασκευή, 27 Μαϊος 2016 22:25 Σύνδεσμος σχολίου

    μου θυμίζει όλο αυτό τις αντιδράσεις όταν προτείνεται κάποιος χώρος π.χ. για τα σκουπίδια (όχι δεν θεωρώ τους πρόσφυγες σκουπίδια) τότε όλοι θέλουν αυτά να μεταφέρονται κάπου αλλού εκτός του χωριού τους ,της πόλης τους ,της γειτονιάς του κ.ο.κ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...