Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη - Οι υπέρτατοι «εχθροί» του παιδικού καρκίνου (vd)

Τρίπολη - Οι υπέρτατοι «εχθροί» του παιδικού καρκίνου (vd)
Οι υπέρτατοι εχθροί του παιδικού καρκίνου (οι αιμοδότες και οι δότες μυελού των οστών» βρέθηκαν στο επίκεντρο εκδήλωσης που έγινε στην Τρίπολη και οργάνωσε ο Σύλλογος γονέων κ' κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού & 11ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης, σε συνεργασία με τον σύλλογο διδασκόντων και τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Αρκαδίας ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ''.
«Κάποια παιδιά έχουν την ανάγκη σας. Το «Παίδων» θέλει 223ο φιάλες ημερησίως» είπε ο ο Παναγούλης Γεώργιος πρόεδρος του συλλόγου ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ''.
Ο ιατρός παθολόγος και πανεπιστημιακός υπότροφος ιατρικής σχολής Αθηνών, Αντώνιος Γαργαλιώνης ανάφερε τις προϋποθέσεις για να δώσει κανείς αίμα.
Ο συντονιστής της ήταν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, ιατρός ακτινολόγος, Ψυχογιός Βασίλειος τόνισε ότι η αιμοδοσία δεν είναι μια διαδικασία που γίνεται για πλάκα, είναι μία ιατρική διαδικασία.
Η ιατρός παιδίατρος, Παπαζαφειροπούλου - Σάσαλου Παναγιώτα είπε ότι η διαδικασία για τους δότες μυελού των οστών είναι ανώδυνη και δεν υπάρχει πόνος, ούτε υπάρχει καμία χειρουργική τομή.
Η Msc Phd (c) ΠΕ νοσηλευτικής, Μπακολα Ελένη αναφέρθηκε στην κουλτούρα της αιμοδοσίας που δεν υπάρχει στη χώρα μας.
Τέλος, στο βίντεο μιλά ο Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων κ' κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού & 11ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης κ. Λάχανης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...