Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Γονατίσαμε» λένε οι αγρότες στην Αρκαδία – Ζητούν «πάγωμα» σε δημοτικά τέλη, ΕΝΦΙΑ και ΟΓΑ

«Γονατίσαμε» λένε οι αγρότες στην Αρκαδία – Ζητούν «πάγωμα» σε δημοτικά τέλη, ΕΝΦΙΑ και ΟΓΑ


Εκπρόσωποι αγροτών πήγαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης και μετέφεραν την τραγική κατάσταση που έχουν περιέλθει, μετά τη θεομηνία του Σαββάτου.

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας, Θανάσης Τσιοτίνας είπε ότι «διανύουμε την χειρότερη εποχή. Υπάρχουν οικογένειες που πλέον δεν έχουν τίποτα. Μιλάμε για ζημιές 200-300.000 ευρώ. θα προσπαθούμε ως Συνεταιρισμός να βάλουμε πλάτη και οικονομικά, μέσα από προγράμματα του ΕΣΠΑ και άλλα. Θα πρέπει να ρυθμίσουν τα δημοτικά τέλη τουλάχιστον για μία διετία. Κάντε το σας παρακαλώ, κάτι θα φανεί στον αγρότη. Δεν μπορούμε πλέον να σταθούμε στα πόδια μας. Έχουμε γονατίσει.»

Ο Νίκος Καρράς, Αντιπρόεδρος Βιοκαλλιεργητών Αρκαδίας και Ταμίας στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αρκαδίας, είπε ότι αυτό που έγινε ήταν πρωτόγνωρο., ενώ ο Χρήστος Τσάμης (Ανεξάρτητος Αγροτικού Συλλόγου Μαντινεία) τόνισε οι πληρωμές του ΟΓΑ λήγουν την Παρασεκυή, να πάνε λίγο πιο πίσω, διότι πολλοί αγρότες θα μείνουν ανασφάλιστοι. Στο σημείο, εκείνο ο Δήμαρχος είπε ότι ζητήθηκε από το κυβερνητικό κλιμάκιο για αναστολή πληρωμών εισφορών, φόρων ΕΝΦΙΑ κλπ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...