Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης: «Παρουσιάσατε μελέτη – φάντασμα για τη ΔΕΥΑΤ. Να αποσυρθεί το θέμα»

Τζιούμης: «Παρουσιάσατε μελέτη – φάντασμα για τη ΔΕΥΑΤ. Να αποσυρθεί το θέμα»


Στη συζήτηση για τη ΔΕΥΑΤ, στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Κώστας Τζιούμης μίλησε για προχειρότητα και τόνισε ότι «σήμερα παρουσιάστηκε μια οικονομοτεχνική μελέτη – φάντασμα. Για να ψηφιστεί νέο τιμολόγιο, πρέπει να υπάρχει μελέτη. Που αναφέρεται στις αποφάσεις της ΔΕΥΑΤ; Υπάρχει μία μελέτη – φάντασμα. Αύριο θα πάω να ζητήσω τα πρωτόκολλα και από ποιους έχει υπογραφεί. Αυτή η μελέτη δεν υπήρχε. Αν μου αποδείξετε αυτό κ. Καρώνη, πρέπει να προταθείτε για Νόμπελ Μαθηματικών. Στείλατε λογαριασμούς για 2,5 χρόνια και πήρατε 1.400.000. είπατε ότι όλοι λιγότερο. Αφού πέρυσι εισπράξατε 600.000 ευρώ με το παλιό τιμολόγιο, πως φέτος με το μειωμένο τιμολόγιο, θα εισπράξετε 1.400.000 ευρώ; πράγματι, το τιμολόγιο που φέρατε είναι πολύ φθηνό για τα χωριά. Όμως, η ΔΕΥΑΤ πρέπει να βγάζει τα έξοδα της.

Στα χωριά του Δήμου Τρίπολης είναι 5 φορές πάνω από τα άλλα χωριά. Εμείς ζητούμε να εναρμονιστούν τα τιμολόγια των χωριών και όλα να έχουν περίπου τα ίδια τιμολόγια.

Η πρότασή μας είναι να αποσυρθεί το θέμα και να έρθει πακέτο με οικονομοτεχνική μελέτη. Οι αποφάσεις που έχετε πάρει είναι παράνομες, διότι δεν υπήρχε αυτή η μελέτη».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...