Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης: «Εικόνα πλήρους εγκατάλειψης από τη δημοτική αρχή στην Τρίπολη»

Τζιούμης: «Εικόνα πλήρους εγκατάλειψης από τη δημοτική αρχή στην Τρίπολη»
Κριτική στη δημοτική αρχή για την εικόνα που παρουσιάζει η πόλη άσκησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αύριο» Κώστας Τζιούμης, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.
Συγκεκριμένα, είπε: «Εικόνα πλήρους εγκατάλειψης από τη δημοτική αρχή παρουσιάζει η πόλη. Λακκούβες υπάρχουν σε όλους τους δρόμους, ακόμα και στους πιο κεντρικούς. Στη Δαρειώτου μέχρι το παλιό δημαρχείο, είναι σαν να περνάς μέσα από χωράφια.
Πλάκες στο δικαστήρια και στην Τάσου Σεχιώτη σπασμένες εδώ και ένα χρόνο.
Σιντριβάνια που για μεγάλα διαστήματα δεν λειτουργούν, αφίσες εκδηλώσεων να προσβάλλουν όλη την πόλη. Δεν συζητώ για την ελεγχόμενη στάθμευση που θα έπρεπε να ξεκινήσει εδώ και καιρό. Τριπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα παντού. Η Στοά Αθανασιάδη δεν έχει γίνει τίποτα. Δυστυχώς, αυτή η εικόνα που τη βλέπουμε όλοι μας. Δεν συζητώ για τα χωριά, εκεί είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Να δείτε κύριε Δήμαρχε αυτά τα καθημερινά θέματα για να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης.»

2 σχόλια

  • Anonymos
    Anonymos Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 20:34 Σύνδεσμος σχολίου

    εχεις δικιο φιλε ανωνυμε, δεν θα τα ξεχασουμε ποτε αυτα για την σημερινη καταντια μας. Εχει ευθυνη ο Κωστακης αλλα το παιδι δε φταιει οτι του ειπαν εκανε ή μαλλον νομιζε οτι θα βγει 2ος(ειχε παραμυθιασει και ολη την παραταξη και πηγαιναν ολοι τρεχοντας-αντε ξαναπεστο τους ποιος θα τον πιστευει) και εκτεθηκε. Για το χαλι μας σαν πολη εχει ακριβως την ιδια ευθυνη ο Τζιουμης και ο Παυλης.Ξεχασα οτι αυτα τα εχουμε χιλιοακουσει, κατι αλλο.

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 17:42 Σύνδεσμος σχολίου

    για το φιλαρακι σου μιλας ετσι κωστακη ??? να σου θυμισω τις φωτογραφιες ολο χαμογελα διπλα στον μητσο τον μαιο του 2014

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...