Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κατασκηνώσεις: Πότε θα κάνουν διακοπές τα μέλη του ΚΑΠΗ!

Κατασκηνώσεις: Πότε θα κάνουν διακοπές τα μέλη του ΚΑΠΗ!

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εγκρίθηκε η δωρεάν παραχώρηση των εγκαταστάσεων της Παιδικής Κατασκήνωσης του Δήμου Τρίπολης που βρίσκονται στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν κοινωνικές δραστηριότητες για οικονομικά αδύναμα μέλη του ΚΑΠΗ για το χρονικό διάστημα από 16 έως 28 Αυγούστου 2016.

Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου θα αναλάβει την ευθύνη της δρομολόγησης των τυχόν απαιτούμενων ενεργειών και διαδικασιών από τις αρμόδιες αρχές (αδειοδοτήσεις, εγκρίσεις κ.α.) και θα φέρει την ευθύνη λειτουργίας, καθαριότητας κ.λ.π. του παραχωρούμενου χώρου και των εγκαταστάσεων. Προϋπόθεση της παραχώρησης των εγκαταστάσεων είναι η δέσμευση για ανάληψη εκ μέρους του ανωτέρω φορέα της δαπάνης για βλάβες ή ζημιές που τυχόν θα προκύψουν στα κινητά και ακίνητα στοιχεία της κατασκήνωσης (κτήρια, εξοπλισμός κ.α.) κατά το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Επίσης θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε τόσο ο χώρος όσο και οι εγκαταστάσεις – ακίνητα και κινητά ( σκεύη, ηλεκτρικά, έπιπλα κ.α.)- θα παραδοθούν στη κατάσταση που θα τα παραλάβουν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...