Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σκουπίδια – «Απαλλάχτηκα με βούλευμα για τη μήνυση του κ. Παυλή»!

Σκουπίδια – «Απαλλάχτηκα με βούλευμα για τη μήνυση του κ. Παυλή»!


Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Γιάννης Σμυρνιώτης, κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, σε μία παλιά μήνυση που του είχε κάνει ο Δημήτρης Παυλής πριν από 4 χρόνια. Τότε Δήμαρχος ήταν ο Γιάννης Σμυρνιώτης και αρχηγός της αντιπολίτευσης ο Δημήτρης Παυλής. Να θυμίσουμε ότι εκείνη την περίοδο υπήρχε έντονο πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Τρίπολη.

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης πήρε το λόγο και είπε: «Στις 17 Ιουλίου μου επιδόθηκε ένα βούλευμα. Μου είχε καταθέσει μήνυση ο κ. Παυλής στις 4/8/2012 και αφορούσε τη μη αποκομιδή απορριμμάτων και τη γενικότερη διαχείριση απορριμμάτων. Με το συγκριμένο βούλευμα, για την ποινική δίωξη σχετικά με τη ρύπανση περιβάλλοντος κρίνεται ότι δεν βαρύνομαι με πλημμέλημα για την μη αποκομιδή διότι ήταν ανέφικτη, λόγω μη διαθέσιμου χώρου.

Οι αιτιάσεις του μηνυτή (Παυλή) για παράβαση καθήκοντος ήταν αόριστες και στο βούλευμα τονίζεται ότι ο ίδιος ο μηνυτής δεν κατόρθωσε να δώσει μόνιμη και νόμιμη λύση στο πρόβλημα, όταν ανέλαβε Δήμαρχος, αλλά εξακολούθησε να χρησιμοποιεί τον ίδιο ΧΑΔΑ στην Αγία Τριάδα και νέο ΧΑΔΑ στον Άγιο Βλάση.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...