Menu
RSS
Τετάρτη, 17/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Δεν θα γίνουμε υπάλληλοι στη γη μας» φώναξαν αγρότες στην Τρίπολη! (vd)

«Δεν θα γίνουμε υπάλληλοι στη γη μας» φώναξαν αγρότες στην Τρίπολη! (vd)
Σε παράσταση διαμαρτυρίς, στο Περιφερειακό Υποκατάστημα του Ο.Γ.Α., στην Τρίπολη, προχώρησαν αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αρκαδίας, το πρωί της Παρασκευής.
Η κινητοποίηση έγινε για άλλη μια φόρα κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης, με τους αγρότες να κάνουν λόγο για «Νόμο Λαιμητόμο» .
Αντιπροσωπεία αγροτών ανέβηκε στο γραφείο της προϊσταμένης του Περιφερειακού καταστήματος του Ο.Γ.Α. στην Τρίπολη, όπου της επέδωσαν το ψήφισμα το οποίο προέκυψε από την σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου των 69 μπλόκων στην Βέροια, στις αρχές Ιουλίου.
«Δεν θα γίνουμε υπάλληλοι τους στην γη μας στην γη των προγονών μας» φώναξαν. «Ερχόμαστε από πολύ παλιά και θα πάμε πολύ μακριά» συμπλήρωσαν.
Απαιτούν:
-Κατάργηση του νέου ασφαλιστικού- έκτρωμα
-Καμία κατάσχεση λογαριασμού σε μικρομεσαίο αγρότη για πληρωμή ΟΓΑ
-Δωρεάν και πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους ανεξαιρέτως χωρίς όρους και προϋποθέσεις
-Άμεση απόδοση αποζημίωσης στο 100% της καταστροφής για όλες τις ζημιές που έχουν γίνει στην Πελοπόννησο.
 
Στην κινητοποίηση αυτή συμμετείχαν διάφορα σωματεία, όπως το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Αρκαδίας, η αντιπροσωπεία συνδικάτου οικοδομών Αρκαδίας και το συνδικάτο τροφίμων και ποτών Αργολίδας.
Στην κάμερα μίλησε ο γενικός γραμματέας του Αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου Τρίπολης, Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, το μέλος του Αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου Λακωνίας, Βουρλίτης Βασίλης, ο αντιπρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου Αργολίδας, Μουριάς Ηλίας, ο Αποστολόπουλος Κώστας από τον Αγροτοκτηνοτροφικό σύλλογο Αγρινίου και εκπρόσωπος του Αγροτοκτηνοτρογικού συλλόγου Κορινθίας.
Δείτε εικόνες και βίντεο.
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...