Menu
Πέμπτη, 23/10/2014
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
http://www.goldanddeals.gr/
GoldDeals

Πρόγραμμα - Απόκτηση εργασιακής εμπειρίας στη Γερμανία ... για νέους από την Αρκαδία!

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της συνεργασίας που έχει αναπτύξει με Περιφέρειες και οργανισμούς του εξωτερικού, συμμετέχει στο Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Your first EURES job».
Διαβάστε περισσότερα...

Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες (ΤοπΕΚΟ)

  • Κατηγορία ΑΡΚΑΔΙΑ
Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, το διάστημα αυτό υλοποιεί την Πράξη με τίτλο: «Αρκαδικό δίκτυο για την κοινωνική συνοχή» ως μέλος (εταίρος), της Αναπτυξιακής Σύμπραξης με την επωνυμία «Θερμοκοιτίδα Απασχόλησης».
Διαβάστε περισσότερα...

Αύριο θα ψηφιστεί η τροπολογία για τις δόσεις στις ληξιπρόθεσμες οφειλές;

  • Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ
Η αυριανή ημέρα θεωρείται η πιθανότερη για την ψήφιση της διάταξης που αναμένεται να κατατεθεί από την κυβέρνηση για τις δόσεις στις ληξιπρόθεσμες οφειλές.
Διαβάστε περισσότερα...

Επιδοτούμενα προγράμματα για στελέχη και εργαζόμενους σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα

Η Κεντρική ΄Ενωση Επιμελητηρίων Ελλάδος με χαρά σας ενημερώνει για την έναρξη υλοποίησης του προγράμματος “Κατάρτιση εργαζομένων στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα”.
Διαβάστε περισσότερα...

Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι θα χάσουν από 35 έως 100 ευρώ τον μήνα

  • Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ
Νέο σοκ, κυρίως στα ανώτατα κλιμάκια του δημόσιου τομέα, έρχεται με μειώσεις θέσεων έως και 40% σε επίπεδο διευθυντών αλλά και με κούρεμα των επιδομάτων.
Διαβάστε περισσότερα...

Φύτευση και ενημέρωση για τα ζώα σε μαθητές του Άστρους (εικόνες)

  • Κατηγορία ΑΡΚΑΔΙΑ
Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης» η οποία καθιερώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων κατά την 2η Εβδομάδα του Οκτωβρίου και της Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (4.10.2014) ο Φορέας Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού υλοποίησε δράσεις περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος με το Δημοτικό Σχολείο και το ΕΠΑΛ Άστρους. Συγκεκριμένα:
Διαβάστε περισσότερα...

«1.500.000 € μέσω της Πελοπόννησος Α.Ε. θα διατεθούν σε επιχειρηματίες και τρωκτικά»

Αρχικά, το ΚΚΕ κατήγγειλε ότι πέρασε 1.500.000 ευρώ τα μεσάνυχτα στο περιφερειακό συμβούλιο για την ψηφιακή σύγκλιση. Ακολούθησαν δηλώσεις της Ντίνας Νικολάκου για ψέματα και λαϊκισμό, για να έρθει τώρα ένα σχόλιο
των περιφερειακών συμβούλων Νίκου Γόντικα και Βαγγέλη Γούργαρη, για τις αλήθειες και τα ψέματα για την ψηφιακή σύγκλιση που λένε:
Διαβάστε περισσότερα...

Από πότε έχει να συνεδριάσει η Επιτροπή Έρευνας για τα εργατικά ατυχήματα στη Μεγαλόπολη;

«Διαχείριση Εργατικών Ατυχημάτων και Επαγγελματικών Ασθενειών των εργαζομένων στη ΔΕΗ Α.Ε.». Αυτό είναι το θέμα της επιστολής του Σωματείου Ορυχείων Σταθμών ΔΕΗ Μεγαλόπολης προς τον Υπουργό Εργασίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Ενημερωτική ημερίδα στην Τρίπολη για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα

  • Κατηγορία Τρίπολη
Ο Δήμος Τρίπολης διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα την Τετάρτη 29-10-2014 και ώρα 19.00, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, με θέμα την εφαρμογή του ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, από το Δήμο μας.
Διαβάστε περισσότερα...

Δημοπρατείται το έργο αποκατάστασης βυθίσματος στο δρόμο Δημητσάνα - Στεμνίτσα

  • Κατηγορία Γορτυνία
Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας προκήρυξε πρόχειρο «Ανοικτό Διαγωνισμό» για την ανάθεση του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΥΘΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ – ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ», προϋπολογισμού μελέτης εβδομήντα Τριών χιλιάδων Οκτακοσίων Ευρώ (73.800 €).
Διαβάστε περισσότερα...

Αμφίπολη: Νέο τρισδιάστατο βίντεο «φτάνει» μέχρι τα έγκατα του τύμβου!

Ένα νέο τρισδιάστατο βίντεο ανέβηκε σήμερα στο διαδίκτυο για τον τάφο της Αμφίπολης και φτάνει μέχρι το σημείο που βρέθηκαν οι σφίγγες λίγο πριν το νεκρικό θάλαμο.
Διαβάστε περισσότερα...

Σκοτεινός ουρανός και βροχή το πρωί στην Τρίπολη (vd)

  • Κατηγορία Τρίπολη
Άλλαξε το σκηνικό του καιρού και αυτό έγινε αντιληπτό από το πρωί στην Τρίπολη. Η πόλη «ξύπνησε» με σκοτεινό ουρανό και ψιλόβροχο, στοιχεία που επιβεβαιώνουν τους μετεωρολόγους που έλεγαν ότι χαλάει ο καιρός από την Πέμπτη και μετά…
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS