Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Τα γκάλοπ … μούφα, το «γράψε – σβήσε» των υποψηφίων και οι «κομμένες» προεκλογικές ευχές!

-Πολλές δημοσκοπήσεις κυκλοφορούν τελευταία στην … πιάτσα, αλλά φαίνεται ότι οι περισσότερες, αν όχι όλες, είναι … μούφα! Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα!
Διαβάστε περισσότερα...

Βόρεια Κυνουρία – Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κατσής!

Σημαντικές εξελίξεις λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές στη Βόρεια Κυνουρία με τον Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Κατσή να αποχωρήσει από την παράταξη του Γιώργου Δαλιάνη και να ανεξαρτητοποιείται!
Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη μιας και ο Δημήτρης Κατσής ήταν ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος, αφού τον ψήφισαν ένας στους τέσσερις ψηφοφόρους του συνδυασμού στις τελευταίες εκλογές!
Διαβάστε περισσότερα...

«Κοροϊδεύει την κοινωνία της Πελοποννήσου, με 20.000 "ΘΑ" σε ανέργους, ο περιφερειάρχης "Μαυρογιαλούρος»!

"Κοροϊδεύει την κοινωνία" της Πελοποννήσου ο περιφερειάρχης "Μαυρογιαλούρος"! 20.000 νέες θέσεις εργασίας, λέει, ΘΑ δημιουργήσει τα επόμενα 10 χρόνια! Κάναμε πρόσθεση στα ψέμματα που γράφει στο πολυτελές προγραμματικό φυλλάδιο του και βγάλαμε ότι αυτά ανέρχονται περίπου σε 20.000! Μάλιστα, δεν ντρέπεται να ισχυρίζεται ότι οι περισσότερες από αυτές τις θέσεις έχουν ήδη δημιουργηθεί.
Διαβάστε περισσότερα...

Νέο ταλέντο από τη Γορτυνία … εκπλήσσει με τη γνήσια λαϊκή φωνή του (vd)!

Ο μόλις 20 ετών Παναγιώτης Τσαφαράς (με καταγωγή από τη Δημητσάνα Γορτυνίας), παρά το νεαρό της ηλικίας του, μας εκπλήσσει με μία γνήσια λαϊκή φωνή και ένα έμφυτο μουσικό ταλέντο, που τον ακολουθεί από τα επτά του μόλις χρόνια όταν απέκτησε το πρώτο του μπουζούκι, συνεχίζοντας έκτοτε να καλλιεργεί το πάθος του για τη μουσική!
Διαβάστε περισσότερα...

Τι πρέπει να προσέξετε στις αγορές σας για το παραδοσιακό πασχαλινό τραπέζι!

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή εν όψει της εορτής του Πάσχα, θέλοντας  να προστατέψει τα οικονομικά συμφέροντα των καταναλωτών, συνιστά στους καταναλωτές:
- να προγραμματίσουν εγκαίρως τις αγορές για το παραδοσιακό πασχαλινό τραπέζι, προκειμένου να έχουν δυνατότητα επιλογών ως προς την τιμή και την ποιότητα των διατιθέμενων αμνοεριφίων,
- να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι σε προμηθευτές που διαφημίζουν την πώληση προϊόντων σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Οι συγκεκριμένοι οφείλουν να διαθέτουν εύλογες ποσότητες λαμβάνοντας υπόψη το είδος του προϊόντος, την κλίμακα διαφήμισης αυτού και την τιμή πώλησης. Εφόσον δεν είναι δυνατή η διάθεση εύλογων ποσοτήτων για εύλογο χρονικό διάστημα, οφείλουν να ενημερώνουν εκ των προτέρων τους καταναλωτές.
Διαβάστε περισσότερα...

Νωρίτερα θα πληρωθούν φέτος τα οικογενειακά επιδόματα στην Αρκαδία!

Νωρίτερα από ότι είχε προγραμματισθεί και συγκεκριμένα τη Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου, θα δοθεί η προκαταβολή των οικογενειακών επιδομάτων, στην Αρκαδία, για το πρώτο τρίμηνο του 2014 σε δικαιούχους, που ήδη εισέπραξαν τα επιδόματα του 2013.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Ν. Τσιαμούλος στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Επιτροπές από ενεργούς πολίτες θα δημιουργήσουμε παντού στο Δήμο Τρίπολης» (vd)

Στο «Καλημέρα Αρκαδία» μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης με την παράταξη «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος ο οποίος παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη και έδωσε απαντήσεις για μία σειρά από θέματα τα οποία αφορούν τις δημοτικές εκλογές.
Η συνέντευξη δόθηκε στην τουριστική μονάδα «ΟΣΤΡΑ» στον Άνω Καρδαρά Λεβιδίου και ο υποψήφιος Δήμαρχος απάντησε στα ερωτήματα της Έλλης Αρτοπούλου.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS