Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Πρόσκοποι από τη Λεμεσό Κύπρου στη Δημητσάνα (εικόνες)!

Το διήμερο 14 & 15 Απριλίου 2014 επισκέφτηκαν την Δημητσάνα, 20 πρόσκοποι της 27ης Κοινότητας Ανιχνευτών Λεμεσού Κύπρου, υλοποιώντας το προσκοπικό τους πρόγραμμα στην Ελλάδα, σε συνεργασία με ελληνικά προσκοπικά σωματεία. Ξεναγήθηκαν στα αξιοθέατα, στα ιστορικά μνημεία και στα μοναστήρια και έκαναν ράφτινγκ στον Λούσιο.
Διαβάστε περισσότερα...

Η αλλαγή αρχηγού, το ιατρικό ψηφοδέλτιο και η γυναίκα έκπληξη των οικολόγων!

- Καλημέρα αδέλφια. Οι εκλογές πλησιάζουν και όλοι οι υποψήφιοι τρέχουν σαν τρελοί για σταυρούς. Αυτή η εβδομάδα είναι για τους υποψηφίους η εβδομάδα των ...παθών. Η ...σταύρωσή τους θα γίνει στις 18 Μάη! Καλή Ανάσταση.
Διαβάστε περισσότερα...

Αγώνας δρόμου στο Λιμποβίσι στις 3 Μαΐου!

Στα πλαίσια του φετινού εορτασμού του θρησκευτικού προσκυνήματος του Κολοκοτρώνη στην Παναγιά του Χρυσοβιτσίου, την ανακήρυξη του ως Αρχιστράτηγου, και τη συγκρότηση της πρώτης επαναστατικής κυβέρνησης της Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαΐου στο Χρυσοβίτσι, ο Σύλλογος Χρυσοβιτσιωτών ανακοινώνει τη διεξαγωγή Αγώνα Δρόμου προς τιμήν του Γέρου του Μοριά την παραμονή της μεγάλης γιορτής. Συγκεκριμένα:
Διαβάστε περισσότερα...

Ψώνια με το … σταγονόμετρο - «Πάτο» έχει πιάσει η κρεαταγορά στην Τρίπολη – Πόσο κοστίζει το αρνί (vd)

Μεγάλη εβδομάδα και η αγοραστική κίνηση έχει ξεκινήσει δειλά - δειλά για τις γιορτές του Πάσχα.
Όμως, όπως φαίνεται, η κρεαταγορά δεν περνά τις καλύτερες στιγμές της, με τους κρεοπώληδες να δηλώνουν σημαντική πτώση στο τζίρο τους.
Διαβάστε περισσότερα...

Τραπεζοκαθίσματα της «Δημητρακοπούλου» - Η γκρίνια για την «Ελιά» και η απάντηση του καταστήματος (vd)

Το ζήτημα με τα τραπεζοκαθίσματα στην οδό Δημητρακοπούλου συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης, με τη συζήτηση να περιστρέφεται κυρίως γύρω από την καφετέρια «Ελιά» που λειτουργεί εκεί.
Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα της Λαμπρής στη Νεστάνη!

Τη Δευτέρα του Λαμπρής ως ΕΙΘΙΣΤΑΙ θα τελεστεί Όρθρος αρχομένου στις 7:30 και εν συνεχεία Θεία Λειτουργεία,στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως του Κυρίου στον Πανέμορφο λόφο της Πανυγηρίστρας (όπου διακονείται με άδεια της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας & Κυνουρίας από τον Ποοδευτικό Σύλλογο Νεστάνης-1925-).
Διαβάστε περισσότερα...

Ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας ο Γιώργος Δαλιάνης

Την εκ νέου υποψηφιότητά του για το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας ανακοίνωσε επίσημα ο πρώην Δήμαρχος της περιοχής Γιώργος Δαλιάνης.
Σε μήνυμά του τονίζει:
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Ν. Τσιαμούλος στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Προσωπικό μου στοίχημα είναι τα παιδιά μας να μπορούν να ζήσουν σε μία καλύτερη πόλη» (vd)

Για τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην Τρίπολη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, μίλησε στο «Καλημέρα Αρκαδία» ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης με την παράταξη «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος.
Διαβάστε περισσότερα...

Υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ με καταγωγή από την Κοντοβάζαινα!

Υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου η οποία έχει καταγωγή από την Κοντοβάζαινα Γορτυνίας, ζει στην Πάτρα και εργάζεται ως εκπαιδευτικός, φιλόλογος. Είναι απόφοιτος της σχολής Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Πάτρας και του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS