Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Η Τρίπολη γέμισε το Μαλλιαροπούλειο για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σάββα Σαββάκη (vd)

Κατάμεστο ήταν το απόγευμα της Τετάρτης το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της Τρίπολης για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σάββα Σαββάκη «ΙΣΧΥΡΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ : ο δικός μας χώρος».
Πολύς κόσμος πήγε στο Θέατρο για να παρακολουθήσει την παρουσίαση για το βιβλίο που έγραψε ένας άνθρωπος που γνωρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καλύτερα από τον καθένα στην περιοχή μας.
Διαβάστε περισσότερα...

Αλλάζει τα… δεδομένα των εκλογών ο Τσιαμούλος! Κοσμοσυρροή στο Πνευματικό για την εκδήλωση της παράταξής του! (vd)

Η ανακύκλωση και το περιβάλλον ενημερωτική εκδήλωση για το περιβάλλον βρέθηκαν στο επίκεντρο της εκδήλωσης που οργάνωσε η δημοτική παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» του υποψήφιου Δημάρχου Τρίπολης, Νίκου Τσιαμούλου.
Διαβάστε περισσότερα...

Τι ισχύει για τη χρηματική ενίσχυση των 500 € στους ένστολους της Αρκαδίας!

Την απόφαση που ορίζει τους δικαιούχους της χρηματικής ενίσχυσης των 500 ευρώ που θα καταβληθεί στους ένστολους (και της Αρκαδίας) στις 9 Μαΐου καθώς και τον τρόπο υπολογισμού του υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.
Διαβάστε περισσότερα...

Στην Τρίπολη έρχεται ο καθηγητής Φιλοσοφίας Χρήστος Γιανναράς

Η διάλεξη του καθηγητή Φιλοσοφίας κ. Χρήστου Γιανναρά με θέμα: «Η Ελλάδα σήμερα: Κρίση ή παρακμή;» θα γίνει την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014, ώρα 20.00 στο Αμφιθέατρο Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Η γνωστή δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη από την Τρίπολη: «Φαίνεται ότι αφήνουμε πίσω την κρίση και τα μνημόνια» (vd)

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αντιδημάρχου Τρίπολης Σάββα Σαββάκη, ήρθε στην Τρίπολη η γνωστή δημοσιογράφος (μέχρι πρότινος στο Mega) Μαρία Σπυράκη η οποία σημειωτέον είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα της ΝΔ.
Διαβάστε περισσότερα...

«Να σπάσει η σιωπή για τη βία στο σχολείο» ήταν το μήνυμα εκδήλωσης στη Βιβλιοθήκη Βυτίνας (εικόνες)

Την Τρίτη 8/4/2014 & ώρα 7μμ, πραγματοποιήθηκε στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βυτίνας , η Εσπερίδα που οργανώθηκε από το Γυμνάσιο Βυτίνας , σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης & τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βυτίνας, με Θέμα << ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ &Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ>>.
Διαβάστε περισσότερα...

Αυτό είναι το κλιμάκιο που θα κάνει ελέγχους για το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους της Αρκαδίας!

Απόφαση υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για τη συγκρότηση συντονιστικού οργάνου για τον έλεγχο – εποπτεία – σχεδιασμό της «εφαρμογής του νομοθετικού πλαισίου απαγόρευσης του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους».
Έργο των Κλιμακίων είναι ο έλεγχος και η εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου απαγόρευσης του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.
Διαβάστε περισσότερα...

Φωνές και τσακωμοί στο Περιφερειακό Συμβούλιο μετά την καταγγελία Γόντικα για πλαστογράφηση! (vd)

Καταγγελία ότι η εισήγηση της διεύθυνσης περιβάλλοντος για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων της ΤΕΡΝΑ, για τη διαχείριση των απορριμμάτων, παραποιήθηκε, αλλοιώθηκε και πλαστογραφήθηκε έκανε ο περιφερειακός σύμβουλος του ΚΚΕ, το μεσημέρι της Τετάρτης, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS