Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

O Βασίλης Σιακωτός μιλά στο «Καλημέρα Αρκαδία» για τις εκλογές 2015 (vd)

O Βασίλης Σιακωτός μιλά στο «Καλημέρα Αρκαδία» για τις εκλογές 2015 (vd)
Ο συμπολίτης μας και ιστορικός Βασίλης Σιακωτός μίλησε στη κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία» για τις εκλογές.
Ξεκίνησε λέγοντας πως είναι καλύτερα που πήγαμε γρήγορα στις εκλογές και αποφύγαμε τις παλιές μέρες τις παροχολογίας.
Για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είπε πως βασίζεται στην συντήρηση και την επιβίωση των μετεμφυλιακών συνδρόμων και ίσως καταφέρει εξαιτίας αυτού να πιάσει το ποσοστό του 2012.
Για το ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως θα μπει στη βουλή και ότι «η νοοτροπία ΠΑΣΟΚ κυβερνά την Ελληνική κοινωνία και δε ξέρω εάν θα αλλάξει η νοοτροπία του «Homo pasokus».
Για την πιθανή σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως υπάρχει μια κοινή παραδοχή του ακόμα και από φιλοκυβερνητικά κανάλια και όπως χαρακτηριστικά είπε: «Εύχομαι ο ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνει μια ριζοσπαστική αριστερή δύναμη και να μη γίνει Σοσιαλδημοκρατία».
 Ελπίζει όπως δήλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ να τηρήσει όσα είπε γιατί διαφορετικά θα γυρίσει πίσω σε μονοψήφιο ποσοστό.
Για τη Χρυσή Αυγή δήλωσε πως «εφόσον η Λαϊκή δεξιά έγινε η δεξιά των τραπεζικών και των εργολάβων μετακινήθηκε προς τη Χρυσή Αυγή».
Για το Ποτάμι δήλωσε πως είναι ένα κόμμα που απευθύνεται σε ένα απολιτικ κοινό σε προσωπικότητες που δεν ασχολούνται θερμά με τα πολιτικά.
Το ΚΚΕ δήλωσε πως είναι ένα κόμμα που δε θα μας προδώσει και βρίσκεται στις καρδιές των Ελλήνων άσχετα με το 5 της εκατό που παίρνει.
Για τους Ανεξάρτητους Έλληνες είπε πως όσοι δεν θέλουν να πάνε στην μιαρά Αριστερά θα παραμείνουν σε ένα χώρο της αντιμνημονιακής δεξιάς.
Για το Κίνημα του Γιώργου Παπαντρέου αναρωτήθηκε με καυστικό τρόπο: «Ο κύριος Πακακωνσταντίνου θα είναι μαζί του γιατί εάν δεν είναι θα αποφανθώ πιο θετικά απέναντι του».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...