Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Βούλτεψη από Τρίπολη: «Στο ΣΥΡΙΖΑ έγιναν μόνο λάθη και δεν μπόρεσαν να κυβερνήσουν» (vd)

Βούλτεψη από Τρίπολη: «Στο ΣΥΡΙΖΑ έγιναν μόνο λάθη και δεν μπόρεσαν να κυβερνήσουν» (vd)
Στην Τρίπολη ήρθε η υπεύθυνη του τομέα Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας και  βουλευτής Β' Αθηνών, Σοφία Βούλτεψη.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης της πήγε στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας και αμέσως μετά παραχώρησε συνέντευξη στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Ξεκινώντας είπε πως: «Έχουμε δώσει έμφαση σε θέματα τη εκπαίδευσης, καθώς αυτά τα θέματα θα αποτελέσουν μερικά από τα σημαντικότερα προβλήματα της νέας κυβέρνησης» .
«Επισκεφθήκαμε την πρωτοβάθμια, την δευτεροβάθμια και την περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης, αλλά επιλέξαμε να μην κάνουμε δηλώσεις μετά από τις επισκέψεις μας, εν αντιθέσει με τους πολιτικούς μας αντιπάλους, οι οποίοι θα μιλούσαν για εγκληματικές ελλείψεις. Η παιδεία και η εκπαίδευση δεν μπορεί να είναι πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης» τόνισε.
Όσον αφορά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και για το λόγο που οδηγείται η χώρα στις κάλπες δήλωσε πως: «Η κυβέρνηση αποχώρησε παρά τη νωπή λαϊκή εντολή, γιατί απέτυχε».
«Με το να μας λένε πως εξαντλήθηκε η λαϊκή εντολή του Ιανουαρίου, υποτιμούν την νοημοσύνη μας» πρόσθεσε.
Στην συνέχεια έκανε λόγο για τα εσωτερικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «παρίσταναν πως έχουν ένα κόμμα, ενώ δεν είχαν τίποτα. Ένας λαός απλά πίστεψε στα ψέματα τους».
«Έγιναν μόνο λάθη, μόνο αστοχίες και δεν μπόρεσαν να κυβερνήσουν» τόνισε.

«Μιλούσαν για ένα συγκεκριμένο, ρεαλιστικό πρόγραμμα, αυτό της Θεσσαλονίκης. Αυτό το πρόγραμμα λοιπόν το έθαψαν και κάνουν σε λίγες μέρες το ετήσιο μνημόσυνο. Το μόνο που έκαναν ήταν να σταματήσουν την λειτουργία της οικονομίας της χώρας» πρόσθεσε.

Για να αναφέρει, στη συνέχεια: "Η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα που την έχουν μεγάλη ανάγκη αυτή την στιγμή οι Έλληνες πολίτες".

Στην συνέχεια με την σειρά τους μίλησαν και οι Κώστας Βλάσης, Αντρέας Λυκουρέντζος καθώς και η Εύη Τατούλη οι οποίοι υποδέχθηκαν την κύρια Βούλτεψη στα γραφεία της ΝΟΔΕ.

«Χρειαζόμαστε εθνική συνεννόηση την επομένη των εκλογών. Δεν υπάρχει πια ο διαχωρισμός ανάμεσα σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, όπως αποδείχθηκε κατά τους τελευταίους επτά μήνες» είπε αρχικά ο Κώστας Βλάσης.

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο Αντρέας Λυκουρέντζος λέγοντας πως  η εκπαίδευση είναι ίσως ο πιο σημαντικός τομέας της χώρας μας. Με μετριοπάθεια και με υπευθυνότητα η Νέα Δημοκρατία μπορεί να αναδείξει τα μεγάλα προβλήματα στην εκπαίδευση στην Αρκαδία».

Κλείνοντας τον λόγο πήρε η Εύη Τατούλη λέγοντας πως "η συνεχής επικοινωνία με τους πολίτες αποτελεί τον πυρήνα του κόμματος, το οποίο χαρακτήρισε ως υποθηκοφύλακα του καλού του τόπου. Η Νέα Δημοκρατία πρέπει  να επαναπροσεγγίσει την ανάκτηση της αξιοπιστίας ολόκληρου του πολιτικού συστήματος».

Μ.Σ.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...