Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Με άρωμα εκλογών το 41ο φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Τρίπολη (vd)

Με άρωμα εκλογών το 41ο φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Τρίπολη (vd)

Πραγματοποιήθηκε το 41ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Πλατεία Πετρινού, την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη. Στο χώρο του Φεστιβάλ υπήρχε φωτογραφικό υλικό από τα υπόγεια του Δικαστικού Μεγάρου.

Η γραμματέας του ΚΚΕ Αρκαδίας, Παναγιώτα Πανούση παίρνοντας το λόγο για να μιλήσει στους παρευρισκόμενους ανέφερε μεταξύ άλλων πως : "Όπλο του ΚΚΕ είναι η συνέπεια και η σταθερότητα στην υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, ενάντια σ' όλες τις κυβερνήσεις των μνημονίων, της ΕΕ και του κεφαλαίου. Ο λαός μας έχει πια πείρα, που μπορεί να την κάνει δύναμη αγώνα, ελπίδας, ανατροπής.
Με ένα πιο δυνατό ΚΚΕ, ο λαός και το κίνημά του από καλύτερη θέση θα αντιμετωπίσουν τα βάρβαρα μέτρα, που θα εφαρμόσουν τα κόμματα του κεφαλαίου"
Ο Τάσος Αντωνίου (γραμματέας του Συμβουλίου Πελοποννήσου της ΚΝΕ) σε συνέντευξη που έδωσε λίγο πριν την ομιλία του στα τοπικά μέαα ενημέρωσης  είπε πως: "Οι νέοι έχουν πια πείρα τα τελευταία πέντε χρόνια και ιδιαίτερα το τελευταίο επτάμηνο να κρίνουν ότι το σύστημα δεν αλλάζει ακόμα και αν πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ", ενώ συνέχισε: "Ήρθε η ώρα να σκεφτούμε ότι μπορούμε να ζήσουμε διαφορετικά, να σκεφτούμε αυτά που λέει το ΚΚΕ".
Δείτε περισσότερα στο βίντεο.


drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...